еректилни смущения

Проблеми с ерекцията – препоръки за лечение

0
(0)

Голяма част от мъжете изпитват еректилни смущения в даден момент от живота си. Затрудненията в процеса на получаване и поддържане на ерекция могат да бъдат провокирани от различни фактори – физиологични, психологически, нездравословен начин на живот, прием на лекарства. Днес ще предложим мерки за противодействие на причините и справяне с проблема.

Работещи съвети за справяне с еректилни смущения

Търсене на помощ от специалист

Изключително важно е мъжете да не прикриват сексуалните проблеми. При появата им те непременно трябва да потърсят специализирана помощ. Колкото по-рано се определи причината за еректилните проблеми, толкова по-успешно и бързо ще е лечението.

Подобряване на отношенията във връзката

Отчуждението, неразбирателството и липсата на подкрепа от страна на партньора често са причина за проблеми с ерекцията при мъжете. С оглед на това партньорите трябва да положат усилия да изгладят неразбирателствата помежду си. Общуването и споделянето изключително много ще им помогнат отново да открият път един към друг.

Banner

Водене на по-здравословен начин на живот – крачка към справянето с еректилни смущения

Това също е удачна стъпка за преодоляване на проблемите с ерекцията. Повишаването на физическата активност, подобряването на хранителните навици, спирането на цигарите и алкохола оказват прекрасен ефект върху мъжкото сексуално здраве.

Регулиране на дозата или замяна на лекарство

Медикаменти, изписвани за лечение на сърдечно-съдови или психични заболявания, често влияят негативно на ерекцията. В случай че причината за еректилните проблеми е медикаментозна, лекуващият лекар ще регулира дозата или ще замени лекарството.

Прием на доказан природен продукт, с чиято помощ напълно безопасно се преодоляват еректилни смущения при мъжете

Специалистите по сексуално здраве у нас са категорични, че за да постигнат оптимални резултати мъжете с еректилни проблеми трябва да приемат Камагра / Kamagra®. Това е изцяло природен продукт, който предлага дълготрайно решение на сексуалните смущения. Благотворното влияние се дължи на уникалната формула. Всяка капсула на продукта доставя на организма оптимално количество съставки с отношение към сексуалните дисфункции при мъжете и жените. Това са напълно натурални стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg. Съставките взаимно допълват и усилват своето действие. Резултатът е по-високо либидо, по-силна и продължителна ерекция, завидна физическа и психическа сила, по-голяма наслада от секса, по-добра репродуктивна способност.

Продуктът има удобен прием. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Наличен е в аптечната мрежа в страната, в магазини „Здраве и природа“ и в онлайн магазин МоМо на адрес www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.