либидо витамини

Мъжкото либидо отслабва от недостиг на витамини!

5
(1)

Специалистите по сексуално здраве са категорични, че дефицитът на някои витамини е често разпространена причина за намалено либидо при мъжете. Вижте повече по темата в настоящата статия.

Повече за връзката между липсата на витамини и ниското либидо при мъжете

Определени витамини оказват индиректно влияние върху желанието за интимност при мъжете. Когато нивата на тези вещества са в норма, мъжкото либидо е високо. Щом количеството им е ниско, либидото страда.

Обикновено недостигът на въпросните витамини се усеща най-силно през зимата, когато пресните плодове и зеленчуци често липсват от менюто. Съвсем логичо по това време на годината желанието за интимни контакти при голяма част от силната половина на човечеството е най-слабо.

Banner

Стратегия за стимулиране на мъжкото либидо с набавяне на изчерпаните витамини

За да върнат желанието за интимност на своите половинки, дамите трябва да съумеят да ги убедят да следват принципите на здравословното и балансирано хранене. Това е начинът мъжкият организъм да си осигури нужните витамини за възвръщане на либидото. За още по-добри крайни резултати жените могат да преминат към диетата на своя партьор. Спазването на общ хранителен режим създава по-силно усещане за партньорство, което допълнително спомага за укрепване на връзката.

Ето кои витамини стимулират мъжкото либидо

Витамин А

Той е важен за либидото, тъй като има съществена роля в производството на мъжкия полов хормон тестостерон. В допълнение подобрява и удължава ерекцията.

Храните, в които се съдържа голямо количесто витамин А са яйцата, червените чушки, сладките картофи, морковите, листните зеленчуци, тиквата, сушените кайсии.

Витамини от група В

B-комплекс витамините вземат участие в регулиране функцията на тестостерона. Освен това повишават енергичността, което оказва допълнително благоприятно въздействие върху мъжкото либидо.

Храните, които доставят на организма обилно количество витамини от група В са цитрусите, ядките, бобовите култури, пълнозърнестите продукти, броколите, брюкселското зеле, спанакът, слънчогледовите семки и пъстървата.

Витамин С

Недостигът на аскорбинова киселина, както е известен още витамин C, също води до проблеми с либидото. За да се компенсира дефицитът на това вещество, е нужно да се приемат повече цитрусови плодове, киви, чушки, боровинки и касис.

Витамин Е

Този мастноразтворим витамин с мощно антиоксидантно действие участва в процеса на формиране на тестостерон. Може да се открие в храни като сардини, риба тон и мляко.

Изцяло природен продукт, който подсилва ефекта на посочените витамини за по-добро либидо при мъжете

За усилване на ефекта от приема на изброените витамини специалистите препоръчват употребата на Камагра / Kamagra®. Този природен продукт съдържа четири научно доказани вещества, които по естествен път стимулират либидото при мъже и жени. Всяка капсула на Камагра съдържа оптимално количество екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Съставките взаимно допълват и усилват своя ефект. В резултат Камагра подобрява физическата и психическата мощ и повишава сексуалната способност.

Редовният и продължителен прием на Камагра гарантира на двойката пълноценен интимен живот, необходим за поддъжането на здрава връзка. Продуктът е напълно безопасен и има отлична поносимост. Подходящ е за продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.