проблеми с потентността при мъжете

Проблеми с потентността при мъжете – видове, причини и решение

0
(0)

Възникването на проблеми с потентността при мъжете се отбелязва като нарушение в т.н. цикъл на сексуалния отговор. Този цикъл съдържа 4 фази, идентични и за двата пола. Това са фаза на възбуда, плато, фаза на същински оргазъм и рефрактерна фаза. Смущение в някоя от тези фази води до поява на сексуален проблем. Той може да влоши не само сексуалните възможности на засегнатия, но и качеството му на живот.

Основни проблеми с потентността при мъжете

Няколко са основните сексуални дисфункции, засягащи представителите на силния пол:

Главни причини за поява на проблеми с мъжката потентност

Две групи фактори водят до появата на сексуални дисфункции:

  • физически фактори – напредване на възрастта, диабет, сърдечно-съдови заболявания, неврологични или хормонални разстройства, странични ефекти от определени лекарства. Всичко това може да повлияе на мъжкото либидо и сексуалните функции.
  • психологически фактори – стрес, тревога, умора, несигурност в собствените възможности също могат да доведат до поява на сексуални дисфункции.

Кои групи мъже са застрашени от поява на проблеми с потентността?

Широкият спектър от фактори, предизвикващи тези проблеми, действат на практика непрекъснато в ежедневието на представителите на силния пол. Това означава, че от сексуални проблеми е застрашен всеки мъж, дори и в по-млада възраст, както показват редица научни наблюдения. Добрата новина е, че тези проблеми могат да бъдат успешно преодолени, ако се разчита на качествени средства.

Природно решение при поява на проблеми с потентността при мъжете

Всички мъже с понижено либидо, както и тези, засегнати от некачествена ерекция или преждевременна еякулация, могат да разчитат на Камагра / Kamagra®. Продуктът е предназначен за ефективно подобряване на сексуалните функции и възвръщане на мъжката полова мощ. Приемът доказано помага на представителите на силния пол да възвърнат своята увереност и да преодолеят факторите, довели до проблеми от сексуално естество.

Безотказния ефект се дължи на комбинацията от активни съставки – екстракт от Трибулус терестрис, Мака, Женшен и L-аргинин. И четирите съставки имат отношение към подобряване на мъжката сексуална способност, а в комбинация допълват ефектите си. Тъй като сексуални проблеми засягат и двата пола, от ефекта могат да се възползват и дамите. Приемът на продукта допринася за стимулиране на сексуалното желание и усилване на сексуалното удоволствие. Продуктът няма моментен ефект, а е предназначена за дългосрочно решение на сексуалните проблеми. Нужно е да се приема поне 4 седмици до поява на ефект. Няма противопоказания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).