нарушена ерекция

Нарушена ерекция – кога мъжкото либидо страда?

0
(0)

При нарушена ерекция, мъжете не бива да отстъпват пред проблема, а да търсят начини за неговото решаване. В текущата статия ще поговорим за еректилната дисфункция, причините за нея и методи за подобряване на състоянието.

Нарушена ерекция – проблем, за който е характерно трудно постигане и задържане на ерекция

Състоянието е познато още под името „еректилна дисфункция“, а последиците от него се изразяват в невъзможност за осъществяване на полов акт.

Поддържането на ерекцията за определено време се извършва под влияние на нервни импулси. Те предизвикват разширяването на кръвоносните съдове в пениса и изпълването им с кръв. Всяко възпрепятстване на нормалното провеждане на тези импулси, води до некачествена и недостатъчна ерекция.

Подобни състояния се считат за нехарактерни за млади мъже, особено, ако не е налице заболяване като диабет или хипертония. Затормозяващ ефект върху нормалната ерекция може да оказват някои заболявания, т.е. причините да са органични. Например диабетът и придружаващата го невропатия, нарушенията в структурата на кръвоносните съдове и нормалното кръвоснабдяване, хипертонията, са все състояния, при които може да се наблюдава нарушена ерекция.

Последните наблюдения и статистически данни сочат, че все повече мъже на сравнително млада възраст развиват сексуални проблеми.

Причините за нарушена ерекция могат да имат психологичен характер

Повечето специалисти са на мнение, че сексуалните проблеми при някои мъже се зараждат първо в мислите им и впоследствие се проявяват физически.

Силен психологичен фактор за поява на нарушена ерекция са депресията, тревожността и стреса, умствена преумора, нарушена комуникация и дисхармония в интимните отношения. Психогенна природа на еректилната дисфункция се подозира в следните случаи:

  • Когато смущение в ерекцията на мъжа възникне само при опит за сексуален контакт, а в останалото време възбудимостта му е нормална.
  • Когато ерекцията се влоши непосредствено по време на половия контакт.
  • В случай на еректилно смущение само при секс с даден партньор, изчезващо при смяна на партньора.
  • При инцидентно изпитване на затруднена ерекция без предишни индикации, т.е. при напълно нормален до сега полов живот.

Психогенните причини за поява на посоченото сексуално неудобство са сравнително по-лесни за елиминиране от органичните. При мъже с нарушена ерекция и произтичащите от това сексуални затруднения обикновено се предприемат мерки за преодоляване на смущението и елиминиране на страха от евентуален провал.

Срещу нарушена ерекция – поддържайте добро здраве за по-голяма полова мощ

Въпреки, че съществуват множество предлагани на пазара медикаменти, има и естествени начини да се поддържа сексуалното здраве и без тяхната употреба.

Нормалната ерекция зависи от нормалното състояние на сърдечно-съдовата система и от безпроблемната кръвна циркулация в организма. Затова се счита, че всичко, което е полезно за сърцето, е полезно и за сексуалното здраве. Физическата активност и кардио тренировките поддържат сърцето „във форма“, която би му позволила да допринася за нормална сексуална активност.

И ако за работата на сърцето са необходими стимулиращи грижи, които да го активират, то обратното важи за стреса. Той и неговите изяви трябва да се редуцират до минимум. Стресът намалява либидото и сексуалната мощ. Същото важи и за вредните навици – тютюнопушенето и употребата на алкохол. Те предизвикват свиване на кръвоносните съдове, затруднена циркулация на кръвта, сексуални смущения и дори импотентност.

Поддържането на сърдечно-съдовата система и избягването на порочните навици са само малка стъпка, препоръчвана на хората със сексуални дисфункции. Като допълнение се включват още няколко препоръки. Например излагането на умерени дози здравословна слънчева светлина.

Страдате от нарушена ерекция? Спечелете битката със сексуалните дисфункции!

За максимален ефект в борбата със сексуалните дисфункции на засегнатите мъже се препоръчва употребата на Камагра / Kamagra®.

Този природен продукт съдържа изцяло естествени съставки и осигурява пълна подкрепа за преодоляване на мъжките сексуални проблеми. Съчетаният ефект на Йохимбе, Трибулус терестрис, L-аргинин и жен-шен, е гаранция за максимален тонус и полова издръжливост. Приемът  повишава либидото и има дълготраен ефект при подобряване на еректилната дисфункция.

Продуктът се препоръчва на всеки мъж, желаещ дългосрочно овладяване на сексуалните смущения и задържане на ерекцията. Създаден специално за мъже, без оглед на възрастта, спомага за преодоляване на сексуалните проблеми и дълготрайното поддържане на добро сексуално здраве.

Приема се по 1 капсула, 2 до 3 пъти на ден, след хранене. Няма нежелани ефекти, дори при продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.