мъжка полова мощ

Мъжка полова мощ – какво я убива и как да се съживи?

0
(0)

Когато говорим за мъжка полова мощ, трябва да имаме предвид, че тя е подложена на редица фактори, които я потискат. В настоящата статия ще им обърнем подобаващо внимание и ще разкрием как да им се противодейства.

Мъжка полова мощ – ето какво я потиска

Нездравословно хранене

Начинът на хранене има огромно значение за представянето на мъжа в леглото. Консумирането на некачествени продукти води до бавен, но сигурен спад в мъжката полова мощ. Знаейки това, представителите на силния пол трябва да съблюдават какво консумират.

Злоупотреба с кофеин и никотин

Учените са категорични, че големите количества кофеин и никотин са сред убийците на мъжка полова мощ. Ето защо приемът им следва да се избягва или да се ограничи до минимум.

Banner

Стрес на работното място

Освен до повишено нервно напрежение работата в стресираща среда води до понижено/липсващо желание за сексуални контакти. Установено е, че най-засегнати от спад в мъжката полова мощ са работещите във финансовия сектор и работохолиците. Като причина за това се посочва по-високото производство на адреналин, който буквално блокира хормоните, отговорни за сексуалния апетит. Именно поради това стресовите ситуации на работа трябва да се избягват.

Вечната липса на време

Непрекъснатото „тичане по задачи“ е сред предпоставките, които водят до липса на жизнени сили. Само по себе си това означава само едно – спад в мъжката полова мощ. Решението в този случай е само едно – по-добро приоритизиране на задачите за деня.

Синтетични средства за стимулиране на либидото

В отчаян опит да подобрят интимния си живот много мъже прибягват до употребата на хапчета, които засилват сексуалното желание. В голяма част от случаите обаче резултатът е просто катастрофален. Поради многото си странични ефекти вместо да засилят мъжката полова мощ, тези въпросни медикаменти просто я сриват.

Други причини за спад в мъжката полова мощ

  • насищане между двамата партньори
  • промените в хормоналните нива, свързани със смяната на сезоните и по конкретно преминаването от есен към зима – учени са доказали, че през този период по естествен начин се понижава производството на полови хормони при мъжете, което също обуславя спадът на либидото

Последствия от спад в мъжката полова мощ

Броят на страдащите от спад в мъжката полова мощ никак не е малък. А още по-тревожното е, че голяма част от потърпевшите не търсят разрешение на проблема. Той не изчезва от само себе си, а постепенно се влошава. Достига се до момент на пълна загуба на полово влечение и своеобразно задрямване на мъжествеността. Появяват се сексуалните смущения като еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Единственият начин да се избегнат подобни нежелани последици, е предприемането на адекватни мерки за повишаване на либидото.

Стимулиране на мъжка полова мощ

Факторите, които потискат мъжката полова мощ, не могат да бъдат елиминирани напълно. За щастие обаче, тяхното въздействие може да бъде намалено. Психическата и физическата релаксация е основният похват, който помага на мъжете да преодолеят последствията от убийците на либидото. Следните дейности ще подействат отпускащо както на тялото, така и на психиката, а това неминуемо ще „възроди“ мъжката полова мощ:

  • масаж
  • разходки сред природата
  • игра с домашния любимец
  • откровените разговори с партньорката
  • посещение на концерт, театър, кино, приятен нов ресторант

Освен това, не бива да се забравя позитивният ефект на храната върху мъжката полова мощ. За да се радват мъжете на повишено либидо е необходимо в ежедневното им меню да присъстват:

  • умерено разпределено количество плодове и зеленчуци
  • храни, които стимулират мъжката потентност като извара, риба тон, тиквени семки, варени яйца, чия и ядки

Съживяване на мъжка полова мощ с революционен природен продукт

При наличие на спад в мъжката полова мощ всички пътища за търсене на помощ логично водят към Камагра / Kamagra®. В състава на този иновативен природен продукт активно си взаимодействат четири от най-мощните естествени вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула съдържа оптимално количество стандартизирани екстракти от L-аргинин (250 mg), йохимбе (50 mg), жен-шен (150 mg) и трибулус терестрис (150 mg). Благодарение на допълващия и усилващ ефект на съставките,  възстановява сексуалния комфорт на мъжа и му връща блазнещото чувство, че е номер едно.

Резултатите от редица изследвания сочат, че  редовен и продължителен прием  води до повишаване на сексуалната способност и либидото, и по-продължителна ерекция. В резултат сексуални контакти са по-чести и удовлетворяващи.

Доказано безопасен продукт и има отлична поносимост. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции дори при продължителна употреба. Приема се по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.