проблеми при полов акт

Проблеми при полов акт – кои засягат и двата пола?

0
(0)

Съществуват проблеми при полов акт, наричани с термина сексуални дисфункции, които засягат и двата пола.

Проблеми при полов акт, които засягат и двата пола

Нарушения на сексуалното желание

Тези смущения засягат сексуалното влечение и интерес към половия акт. Познати са като ниско либидо при мъжете и фригидност при представителките на нежния пол. Ниските нива на половите хормони – естрогени при жените и тестостерон при мъжете, са основните причини за понижаване на сексуалното желание. Намаляването му може да се дължи още на психологически причини, като страх, тревожност и депресия. Заболявания и прием на определени медикаменти също могат да понижат желанието за секс.

Липса на сексуална възбуда

Трудност или невъзможност за постигане на сексуална възбуда при полов акт може да засегне както мъжете, така и жените. При представителите на силния пол този проблем се изразява в затрудняване на ерекцията и се нарича еректилна дисфункция или импотентност. Затрудненото достигане или пълното отсъствие на сексуална възбуда и при двата пола може да се корени в проблеми от физически или психологически произход.

Banner

Смущения при постигане на оргазъм

Те се характеризират със забавено достигане или пълна невъзможност за постигане на оргазъм. Въпреки че е по-често срещана при жените, тази сексуална дисфункция може да засегне и представителите на силния пол. Болка, изпитвана по време на полов акт, стрес, умора, хормонален дисбаланс или понижено либидо – всички посочени фактори могат да се превърнат в причини за смущение в постигането на сексуална възбуда.

Болка по време на полов акт

Болка и дискомфорт по време на сексуален контакт могат да се изпитат и при двата пола. При жените, виновни за появата им могат да бъдат вагинална сухота, вагинизъм (състояние, засягащо вагиналните мускули), инфекции на пикочните пътища, хормонални промени и други. При мъжете, причини за болка могат да са болест на Пейрони (физическо увреждане на пениса), инфекции, простатит, генитален херпес, кожни проблеми и други състояния или заболявания.

Решение на най-често срещаните проблеми при полов акт и при двата пола

Сексуалните дисфункции, засягащи и двата пола, могат да бъдат преодоляни благодарение на иновативни продукти за сексуално здраве. За разрешаване на интимните проблеми и при мъжете, и при жените, се доверете на Камагра / Kamagra®.

Представлява природно средство, което жъне голям успех при овладяване на посочените по-горе сексуални смущения и при двата пола. Приемът му способства за стимулиране на сексуалното желание и възбуда. Помага и на двата пола да се отърсят от притеснението, което може да съпътства половия акт, и да се наслаждават на сексуалното изживяване. Допринася за постигане на сексуален „финал”, който задоволява и двамата партньори. Своите безотказни ефекти дължи на висококачествените естествени екстракти от Мака, Женшен, Бабини зъби и L-аргинин – в перфектна комбинация за дълготрайно решение на сексуалните проблеми.

Продуктът не причинява вреди на здравето и може да се приема продължително време.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.