билки за повишаване на либидото при жените

Билки за повишаване на либидото при жените – опознайте ги

0
(0)

В природната аптека има всичко, дори билки за повишаване на либидото при жените. Днес ще ви представим едни от най-ефикасните лечебни растения за усилване на женското сексуално желание. Вижте кои са те!

Доказани билки за повишаване на либидото при жените

Жълт кантарион

Едно от многото полезни свойства на тази лековита билка е способността ѝ да успокоява нервната система. Чудите се какво общо има това с либидото? Веднага ви отговаряме! Когато умът и тялото са релаксирани, енергията се възвръща, а с нея идва и желанието за интимни ласки. Дамите, които приемат антидепресанти обаче, не бива да приемат жълт кантарион, защото той многократно увеличава ефекта на медикаментите.

Китайска ангелика

Това лечебно растение, наричано още женски женшен, се използва в алтернативната медицина за лечение на сексуални дисфункции при жените. Приемът му възвръща хормоналния баланс в организма на дамите. Резултатът е по-високо либидо, по-добро овлажняване на влагалището и по-голяма наслада от секса.

Banner

Гинко билоба

Освен че подобрява паметта и концентрацията, древната билка Гинко билоба благоприятства кръвообращението в областта на гениталиите. Това на свой ред усилва възбудата, повишава чувствителността на сетивата и сексуалното удоволствие.

Мака – един от първенците сред посочените билки за повишаване на либидото при жените

Южноамериканското растение, което се отглежда в Андите от стотици години, е особено ефективно за увеличаване на сексуалния апетит при дамите. Проучване установява, че приемът на корен от мака помага на жени със сексуални проблеми вследствие на лечение с антидепресанти, да подобрят сексуалните си способности. В допълнение нормализира климактерични симптоми като депресия и тревожност, и така повишава качеството на сексуалния живот на дамите в менопауза.

Женшен

Има доказателства, че женшенът помага за преодоляване на сексуални смущения дори през менопаузата. Той не само усилва либидото, но и подобрява кръвотока в половите органи, стимулира овлажняването на влагалището и повишава сексуалната активност. В допълнение бори стреса и тревожността – едни от най-големите врагове на либидото.

Мака и Женшен – две от най-мощните билки за повишаване на либидото при жените съчетани в един природен продукт

Мака и Женшен са активни съставки в Камагра / Kamagra® – природнен продукт без аналог сред средствата за повишаване на либидото у нас. Ефектът на екстрактите от Мака и Женшен в Камагра е допълнен и усилен от още две вещества с натурален произход – Трибулус терестрис (Бабини зъби) и L-аргинин. Те позволяват на кръвта да достигне по-лесно до гениталиите и се грижат за физическата и психическа издръжливост.

Камагра предлага дългосрочно решение на сексуалните проблеми на жените, като подобрява общото състояние на организма по естествен начин. За постигане на оптимални резултати се препоръчва продължителен прием. Продуктът е безвреден и има отлична поносимост.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.