сексуални проблеми при млади жени

Сексуални проблеми при млади жени, пазени в тайна

0
(0)

В текущиата статия ще хвърлим светлина върху една рядко дискутирана тема, а именно сексуални проблеми при млади жени.

Сексуални проблеми при млади жени – тревожни данни

Ново проучване показва, че близо 50% от младите жени в Австралия изпитват проблеми от сексуален характер. Според него, всяка 1 от 5 жени страда от сексуална дисфункция, свързана с понижено либидо, неспособност за постигане на оргазъм, ниско сексуално самочувствие и намалена активност по време на полов акт.

Изследването, проведено от екип австралийски учени от Monash University, обхваща данни от 7 000 жени на възраст между 18 и 39 години. 50.2% от изследваните представителки на нежния пол споделят, че са изпитвали интимни проблеми, свързани със секса. Към тях спадат стрес, вина, срам или чувство на неудовлетвореност от интимния живот. Близо 20.6% от участничките са засегнати от сексуална дисфункция, а 29.6% изпитват стрес и тревожност, без да страдат от сексуално нарушение.

Banner

Притеснението относно външния вид и сексуалните способности, е най-честата причина за изпитване на сексуална дисфункция. То може да се отрази негативно върху всеки аспект от сексуалното преживяване.

Осъзнаване на ключовата роля на сексуалното здраве

Много малък процент от жените, изпитващи сексуални проблеми, търсят професионална помощ. По тази причина изследователите посочват важната връзка между здравословните сексуални отношения, интимната връзка между партньорите и качеството на живот. Те отбелязват, че младите жени, които изпитват проблеми от сексуално естество, имат и по-ниско качество на живот.

Специалистите обръщат внимание на сексуалните дисфункции, породени от психологически причини. Те споделят, че центрирането на съзнанието върху външния вид, сексуалната атрактивност или други негативни фактори от сексуален характер, лишава младите жени от изпитване на удоволствие от сексуалния акт.

Специалистите подчертават силната необходимост от освобождаване от предрасъдъците, свободно споделяне на изпитваните сексуални проблеми и търсене на професионална помощ за разрешаването им.

Иновации в помощ на жените със сексуални проблеми

Тъй като женското сексуално здраве не е често дискутирана тема, се знае малко за средствата, които помагат на дамите да преборят сексуалните смущения. Благодарение на напредъка на науката обаче, такива средства съществуват и успешно спомагат за преодоляване на сексуалните проблеми при жени от всяка възраст. Такова иновативно средство, лидер на българския пазар, е Камагра / Kamagra®.

Представлява напълно натурален продукт за овладяване на често изпитваните сексуални нарушения и при жените, и при мъжете. Съдържа комбинация от четири естествени активни съставки – Мака, Женшен, Бабини зъби и L-аргинин. Приемът му повлиява сексуалното здраве по няколко начина. Съдейства за придобиване на по-голямо сексуално самочувствие и увереност в собствените възможности, повишава сексуалното желание и спомага за постигане на по-голяма удовлетвореност от сексуалния акт. Няма моментално действие и не се отъждествява с известните синтетични продукти. Предназначен е за дълготрайно преодоляване на изпитваните сексуални нарушения. Поради природния произход и високото качество на съставките, няма странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.