Преждевременна еякулация – решение на проблема

Преждевременна еякулация – решение на проблема

0
(0)

Преждевременната еякулация е сред най-често срещаните сексуални дисфункции сред мъжете от всички възрасти. Статистиката сочи, че близо 60% от представителите на силния пол в определен етап от живота си страдат от това нарушение, характеризиращо се с невъзможност да се контролира семеизпразването и да се поддържа удовлетворяваща продължителност на половия акт. Независимо от големия брой засегнати темата умишлено се подминава от мъжкото съсловие. Единственото, до което води премълчаването на проблема обаче, е до задълбочаването му. С оглед предотвратяване риска от появата на усложнения в настоящата статия ще представим лесни техники за овладяване на преждевременната еякулация.

Начини за справяне с преждевременна еякулация

Придържане към природосъобразен начин на живот

Засегнатите трябва да започнат да се хранят по-добре, да се движат повече и да откажат някои вредни привички, ако искат да овладеят състоянието. Добре е да ограничат приема на храни, богати на наситени мазнини като масло, преработени меса и някои млечни продукти. Препоръчително е да повишат двигателната си активност, като се посветят на любимия си спорт, а с случай че не са спортно ориентирани, да заложат на продължителните разходки сред природата. От първостепенна важност за изпълнение на сексуалните функции е и изкореняването на съзнателните пороци като тютюнопушене и злоупотреба с алкохол, тъй като те оказват негативен ефект върху кръвообращението, а оттам повлияват неблагоприятно и на ерекцията.

Прилагане на техники за забавяне на еякулацията

Специалистите препоръчват на засегнатите да използват специални техники за забавяне на еякулацията по време на сексуалния акт. Те способстват или за съзнателно краткотрайно прекъсване на половия акт с цел понижаване на сексуалната възбуда, или за намаляване на кръвния поток към пениса, за забавяне на ерекцията.

Banner

Овладяване на нови сексуални пози

Сексолозите съветват мъжете, които страдат от преждевременна еякулация, да овладеят състоянието, като експериментират в спалнята. Редуването на традиционни сексуални пози с такива, които изискват повече въображение и умения, доказано влияе на нивото на възбудата. В резултат ерекцията се удължава, а еякулацията се забавя.

Прием на продукти за полова мощ

За максимален ефект в борбата с преждевременната еякулация специалистите насърчават засегнатите да използват качествени средства с отношение към този проблем. Сред продуктите на пазара у нас специално внимание заслужава Камагра / Kamagra®. Тя е разумна алтернатива на синтетичните лекарства, които имат редица нежелани ефекти и дават само моментно решение. Отличава се с мощната си комбинация от четири естествени активни съставки – L-аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис, които имат отношение към сексуалната дисфункция при мъжете.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.