забавяне на еякулацията

Забавяне на еякулацията – постижима цел за всеки мъж!

3
(2)

Според статистиката над 30% от мъжете се оплакват от преждевременна еякулация. Това означава, че поне един на всеки трима търси начини за забавяне на еякулацията. От постигането на тази цел зависи в голяма степен самочувствието и качеството на живот на тези мъже. При повечето от тях преждевременната еякулация отключва каскада от сексуални проблеми и води до сериозно влошаване качеството на половите контакти. Важно е да се отбележи, че забавянето на еякулацията е постижима цел и проблемът на въпросните мъже може да бъде решен трайно.

2 типа преждевременна еякулация

Случаите на преждевременна еякулация се разделят на 2 групи според това кога са се появили оплакванията.

  • първична преждевременна еякулация – тук проблемът с еякулацията е налице още от първите сексуални контакти на мъжа. Възможно е той да продължи през целия живот, ако не се вземат мерки за забавяне на еякулацията
  • придобита, или вторична преждевременна еякулация – в тези случаи проблемите със семеизпразването се появяват в зряла възраст при мъже, които досега не са имали сексуални дисфункции

Забавяне на еякулацията

И двата типа преждевременна еякулация може да бъдат овладяни, а сексуалният живот на засегнатите мъже – подобрен. Важно е той да си постави реални цели, да има реалистични очаквания и да разчита на правилните продукти за подобряване на сексуалните функции.

Banner

Еякулация – какви са нормите? Проучване на американския Журнал по сексуална медицина сочи, че еякулацията при повечето мъже настъпва средно 3 минути след началото на половия акт. Прието е за преждевременна еякулация да се говори, когато този период е по-кратък от 2 минути. Важно е обаче да се отбележи една особеност.

Сексуалните способности на мъжа се влияят от изключително много фактори. Затова е нормално в единични случаи еякулацията да настъпва преждевременно. За проблемна ситуация се говори, когато проблемът хронифицира. Именно тогава мъжете трябва да търсят начини за забавяне на еякулацията.

Как да забавим еякулацията? За трайно забавяне на еякулацията и цялостно подобряване на сексуалните способности мъжете в нужда може да разчитат на природния продукт Камагра / Kamagra®.

Продукта комбинира действието на четири от най-мощните природни средства за преодоляване на основните сексуални проблеми при мъжете. Комбинацията от йохимбе, трибулус терестрис, жен-шен и L-аргинин може да върне увереността на мъжете, страдащи и от двата типа преждевременна еякулация.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.