начини за повишаване на либидото

Начини за повишаване на либидото при мъжете и жените

0
(0)

Разчупването на рутината е сред най-успешните, напълно естествени начини за повишаване на либидото и при мъжете, и при жените. Кои са малките промени в ежедневието, които ще доведат до големи подвизи на сексуалния фронт, ще узнаете в редовете по-долу.

Безотказни начини за повишаване на либидото и при двата пола

Прекарване на „качествено“ време с партньора

Силната емоционалната връзка между партньорите способства за повишаване на либидото. Ето защо е необходимо и мъжете, и жените да посвещават повече време на половинката си. Чудесен начин да го сторят е, като си устроят романтична вечеря извън пределите на семейното гнездо или като тренират заедно във фитнес залата и навън под открито небе. Предприемането на нови съвместни дейности позволява партньорите да се видят в непозната светлина, да се преоткрият отново и да се пожелаят страстно.

Повишаване на двигателната активност

Включването на повече спорт в ежедневието неизменно води до повишаване на сексуалното желание. Причините за това са три:

Banner
  • кръвоснабдяването на половите органи се подобрява
  • нивото на половия хормон тестостерон се повишава
  • енергията и издръжливостта се увеличават

За да се насладят на ползите от физическата активност, господата и дамите трябва да тренират поне три пъти седмично. За предпочитане е да комбинират аеробни упражнения с такива за издръжливост.

Разтоварване от стреса

Стресът е сред основните врагове на сексуалното желание. Когато човек попадне в неговия плен, в кръвта му се отделя повече кортизол – катаболен „стресов” хормон, който потиска производството на тестостерон и бавно и сигурно води до спадане на либидото и половата мощ на мъжете. Единственият начин да се обърне ходът на събитията е, като се вземат навременни мерки за снемане на напрежението. Опитът показва, че практикуването на йога, медитация или техники за дълбоко дишане е от най-голяма полза за постигане на вътрешно спокойствие и подобряване на либидото.

Прием на природно средство като един от най-добрите естествени начини за повишаване на либидото

За постигане на оптимални резултати специалистите приканват и мъжете, и жените да съчетаят предложените промени в начина на живот с приема на Камагра / Kamagra®. Този 100% натурален продукт съчетава в една великолепна формула най-мощните природни екстракти с отношение към повишаване на либидото и при двата пола. Всяка растителна капсула на Камагра доставя на организма 150 mg L-аргинин, 100 mg Мака, 100 mg Женшен и 250 mg Трибулус терестрис. Активните вещества взаимно допълват и усилват своето действие. Благодарение на пълната симбиоза помежду им Камагра повишава либидото и сексуалните способности в дългосрочен план. Съставките на Камагра се нуждаят от време, за да разгърнат напълно потенциала си. Именно поради това се препоръчва продуктът да се използва продължително време. Дълговременната употреба на крие риск за здравето поради изцяло природния произход на активните вещества.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.