еректилна дисфункция

Срещу еректилна дисфункция – физически активности

0
(0)

Практикуването на определени физически дейности има ключова роля в борбата с еректилна дисфункция. Убедете се сами в това в редовете по-долу и разберете как да усилите ефекта от тренировката.

Двигателни дейности в полза на мъжете с еректилна дисфункция

Сърдечно-съдови упражнения

Кардио упражненията са изключително ефективни в борбата с много проблеми, включително и такива от сексуален характер като еректилна дисфункция. Благотворното въздействие върху пациентите се дължи най-вече на способността им да подобряват кръвообращението в пениса. Това повлиява положително на ерекцията. Тя става по-мощна и либидото се повишава.
Кардио тренировката спомага също и за увеличаване на сексуалната издръжливост и възвръща самочувствието на мъжете в леглото.

За да извлекат максимална полза от кардиото, представителите на силния пол трябва да го практикуват редовно. Препоръчително е начинаещите или онези, които не са тренирали дълъг период от време, да започнат с ежедневно половинчасово енергично ходене. След седмица постепенно могат да увеличат интензивността на тренировката и да включат по-разнообразни упражнения.

Упражнения за тазовото дъно

Укрепването на тазовите мускули е от ключово значение за справяне с еректилна дисфункция. Само когато засегнатите отделят нужното внимание на тази мускулна група, те ще подобрят своята сексуална активност и ще имат добър контрол върху ерекцията и еякулацията. Най-подходящи за целта са упражненията на Кегел. Редовното им практикуване ще спомогне за:

• по-продължителна ерекция
• по-интензивен оргазъм
• по-добра и по-силна еякулация
волево задържане на еякулацията

Упражнения за релаксация

Стресът е един от основните провокиращи фактори на еректилна дисфункция. Ето защо прилагането на методи за релаксация е един от най-добрите начини за преодоляване на състоянието. Практиките, доказали своята ефективност във времето, са дълбокото дишане, прогресивната мускулна релаксация, медитацията, тай чи, йога.

Ефективното природно средство, което усилва многократно положителния ефект на упражненията срещу еректилна дисфункция

Видни български уролози и сексолози съветват страдащите от еректилна дисфункция да усилят ефекта от предложените упражнения, като направят Камагра / Kamagra® част от своето ежедневие. Този 100% натурален продукт е надеждното решение за добра сексуална форма при мъжете. Силата му се крие в рационалната комбинация от 4 най-мощни природни съставки с отношение към мъжката сексуална дисфункция. Всяка капсула доставя на организма прецизно дозирани стандартизирани екстракти от L-аргинин, йохимбе (10% екстракт), жен-шен и трибулус терестрис. Благодарение на своето допълващо и усилващо действие те мощно подпомагат овладяването на преждевременна еякулация, спомагат за задържане на ерекцията и за повишаване на сексуалната способност и либидото. Активните съставки  се нуждаят от време, за да разгърнат напълно потенциала си. Именно поради това се препоръчва продуктът да се приема продължително време по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Дълговременната употреба не крие риск от поява на нежелани ефекти и странични реакции поради естествения произход на съставките.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).