импотентност възраст

Импотентност – често срещан проблем при мъже в зряла възраст

0
(0)

С навлизане в зряла възраст, мъжете често се сблъскват с редица сексуални проблеми, обединени под общото наименование импотентност. С какви полови смущения се борят мъжете над 50 години и какво е дългосрочното решение за поддържане на сексуалния живот – вижте в следващите редове.

Какви са последиците от възрастта върху мъжкото сексуално здраве?

Негативните последствия от хода на възрастта при мъжете се дължат основно на намалената секреция на тестостерон. Основните полови проблеми, които възникват при представителите на силния пол с напредване на възрастта, са:

  • забавяне на сперматогенезата (намалено производство на сперматозоиди)
  • удължаване на времето, необходимо за получаване на ерекция
  • влошаване качеството на ерекцията
  • намаляване на либидото

Ниският тестостерон е основна, но не и единствена причина за поява на изброените сексуални проблеми. Безспорно е влиянието и на още няколко важни фактора.

Banner

Импотентност в резултат на здравословни проблеми

Появата на сексуални проблеми при мъжете може да е резултат от неконтролирана хипертония, диабет, уголемяване на простатата и прием на определени медикаменти.

При високо кръвно налягане са налице изменения в структурата и състоянието на кръвоносните съдове. Те се стесняват и втвърдяват, като по този начин възпрепятстват правилното кръвообращение в зоната на мъжките гениталии. Появяват се оплаквания от сексуални дисфункции, най-често срещаната от които е слабата ерекция.

Проблеми с ерекцията са налице и при диабетиците. Мъжете с диабет са 3 пъти по-застрашени от еректилна дисфункция, спрямо мъжете, които не страдат от заболяване. Освен това, при мъжете с диабет, сексуални нарушения се появяват средно с 15 години по-рано.

Мъжете, страдащи от хиперплазия на простатата също често изпитват сексуални смущения. Те могат да бъдат предизвикани от уголемената жлеза или от медикаментите, прилагани за лечението ѝ.

Работещо решение срещу импотентност при мъже в зряла възраст

Мъжете в зряла възраст могат да се радват на пълноценен сексуален живот. Проблемите от сексуално естество, породени от възрастовите изменения, могат да бъдат успешно преодолени. За справяне със сексуалните дисфункции спомага приемът на Камагра / Kamagra®. Продуктът подпомага постигането на качествена ерекция, увеличава либидото и сексуалната способност, поддържа психическата и физическата издържливост на мъжа. След редовен прием се наблюдава дългосрочно справяне с еректилната дисфункция и преждевременната еякулация. Постига се по-голямо сексуално удоволствие и от двата партньора.

Продуктът съдържа мощна комбинация от напълно натурални съставки – екстракт от Трибулус терестрис, Мака, Женшен и L-аргинин. Те действат в синхрон и взаимно допълват ефектите си. Поради естествения произход на активните съставки, той се превръща в продукт без странични ефекти, който може да се приема продължително време. Няма моментален ефект – той е предназначен за дългосрочно справяне със сексуалните проблеми. Дозира се по 1 капсула, до 3 пъти дневно. Обикновено поява на положителен ефект се наблюдава до 4 седмици от започване на приема.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.