еректилна дисфункция
еректилна дисфункция
еректилна дисфункция
еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция – фактори, които повишават риска

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Броят на засегнатите от еректилна дисфункция мъже в световен мащаб расте. Този проблем се дължи на определени предразполагащи фактори и здравословни състояния и се задълбочава с всяко изминало десетилетие. Но представителите на силния пол могат да противодействат на тази негативна тенденция, особено ако са наясно с факторите, които влошават еректилната способност на мъжа. Наред с това обаче е необходимо да се следват ключовите препоръки за поддържане на добро сексуално здраве.

Еректилна дисфункция и факторите, които водят до нея

Следване на неподходящ хранителен режим

За най-неблагоприятни за мъжката полова функция се смятат хранителните продукти, които компрометират сърдечното здраве. Това се обяснява с нарушеното кръвоснабдяване в областта на половия орган, също както се наблюдава и влошено кръвообращение в областта на сърцето. Редовната консумация на тези храни безспорно оказва негативен ефект върху еректилните способности на мъжа.

За такива се смятат най-вече пържените, твърде мазните и преработени храни, както и липсата на достатъчно пресни сезонни плодове и зеленчуци в ежедневното меню.

Клинични проучвания са установили колко благоприятно се отразява следването на традиционния средиземноморски хранителен режим върху плодовитостта и еректилната способност на мъжа. Той включва повече плодове и зеленчуци, риба, ядки и семена, полезни мазнини и пълнозърнести храни.

Високо кръвно налягане и висок холестерол

Това са двете основни предпоставки, които предизвикват увреждане на кръвоносните съдове. За съжаление неглижирането на който и да е от двата проблема може да доведе до увреждане на съдовете в областта на половия орган, вследствие на което да се стигне до еректилна дисфункция.

Ниски нива на тестостерон

При мъжете след навлизане в определена възраст нивата на тестостерон започват да спадат. Но и при млади мъже може да бъде забелязан спад в нивата на половия хормон, с което се бележи каскада от нарушения, които засягат половото здраве.
Всяка от следните прояви може да алармира за проблеми с плазмените нива на тестостерон – промени в настроението, понижено либидо, липса на физическа издръжливост, както и влошена еректилна функция.

Преодоляване на еректилна дисфункция с помощта на достъпно природно средство

Колкото и страшно да звучи терминът еректилна дисфункция, за щастие съществуват лесно достъпни средства, с които може да се постигне успешно овладяване на проблема. Природният продукт Камагра/Kamagra® подобрява половата способност при силния пол и действа особено благоприятно за поддържане на качествена ерекция.

Камагра притежава андрогенно действие – т.е. постига се възстановяване на нормалните нива на половия хормон тестостерон. Освен това действа благотворно върху подвижността и броя на сперматозоидите и преодолява преждевременната еякулация.

Камагра действа право в целта и има траен ефект при продължителна употреба. Налага се прием от поне един месец заради изцяло природния произход на продукта, но това е привилегия пред други средства заради високата степен на безопасност.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar