еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция – фактори, които повишават риска

0
(0)

Броят на засегнатите от еректилна дисфункция мъже в световен мащаб расте. Този проблем се дължи на определени предразполагащи фактори и здравословни състояния и се задълбочава с всяко изминало десетилетие. Но представителите на силния пол могат да противодействат на тази негативна тенденция, особено ако са наясно с факторите, които влошават еректилната способност на мъжа. Наред с това обаче е необходимо да се следват ключовите препоръки за поддържане на добро сексуално здраве.

Еректилна дисфункция и факторите, които водят до нея

Следване на неподходящ хранителен режим

За най-неблагоприятни за мъжката полова функция се смятат хранителните продукти, които компрометират сърдечното здраве. Това се обяснява с нарушеното кръвоснабдяване в областта на половия орган, също както се наблюдава и влошено кръвообращение в областта на сърцето. Редовната консумация на тези храни безспорно оказва негативен ефект върху еректилните способности на мъжа.

За такива се смятат най-вече пържените, твърде мазните и преработени храни, както и липсата на достатъчно пресни сезонни плодове и зеленчуци в ежедневното меню.

Клинични проучвания са установили колко благоприятно се отразява следването на традиционния средиземноморски хранителен режим върху плодовитостта и еректилната способност на мъжа. Той включва повече плодове и зеленчуци, риба, ядки и семена, полезни мазнини и пълнозърнести храни.

Високо кръвно налягане и висок холестерол

Това са двете основни предпоставки, които предизвикват увреждане на кръвоносните съдове. За съжаление неглижирането на който и да е от двата проблема може да доведе до увреждане на съдовете в областта на половия орган, вследствие на което да се стигне до еректилна дисфункция.

Ниски нива на тестостерон

При мъжете след навлизане в определена възраст нивата на тестостерон започват да спадат. Но и при млади мъже може да бъде забелязан спад в нивата на половия хормон, с което се бележи каскада от нарушения, които засягат половото здраве.
Всяка от следните прояви може да алармира за проблеми с плазмените нива на тестостерон – промени в настроението, понижено либидо, липса на физическа издръжливост, както и влошена еректилна функция.

Преодоляване на еректилна дисфункция с помощта на достъпно природно средство

Колкото и страшно да звучи терминът еректилна дисфункция, за щастие съществуват лесно достъпни средства, с които може да се постигне успешно овладяване на проблема. Природният продукт Камагра / Kamagra® подобрява половата способност при силния пол и действа особено благоприятно за поддържане на качествена ерекция.

Притежава андрогенно действие – т.е. постига се възстановяване на нормалните нива на половия хормон тестостерон. Освен това действа благотворно върху подвижността и броя на сперматозоидите и преодолява преждевременната еякулация.

Продуктът действа право в целта и има траен ефект при продължителна употреба. Налага се прием от поне един месец заради изцяло природния произход на продукта, но това е привилегия пред други средства заради високата степен на безопасност.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).