еректилни дисфункции

Какво предизвиква еректилни дисфункции у млади мъже?

0
(0)

Основната причина за това много мъже да изпитват затруднения и дори невъзможност за пълноценен сексуален контакт се крие в проблем, известен като еректилна дисфункция. Страдащите от него не могат да получат качествена ерекция или я задържат за много кратко време. Честотата на поява на това състояние е по-висока сред възрастните хора, но в последните години се забелязва тревожно покачване броя и на засегнатите млади мъже. В основата на тази статистика стоят различни причини, всяка от които в различна степен допринася за влошеното качество на мъжките сексуални функции.

Еректилни дисфункции, причинени от начина на живот

Младите мъже са обществената прослойка, която най-често злоупотребява с употребата на стимулиращи продукти, алкохол или тютюневи изделия. Освен това, повече от половината млади мъже не спят достатъчно и не позволяват на организма си да възстанови своите сили. Тези вредни навици силно понижават мъжките сексуални възможности. Дългосрочният им ефект е свързан с намаляване на чувствителността, забавяне на реакциите на сексуална възбуда, понижаване на сексуалното влечение и затруднения в достигането на пълноценна ерекция. Тези ефекти се проявяват още по-силно при мъже с наднормено тегло, диабет или други хронични здравословни проблеми.

Еректилни дисфункции от психологичен характер

При много от младите мъже голямо значение за появата на еректилна дисфункция имат несигурността и притесненията относно собствените им сексуални способности. Тези съмнения в комбинация с други тревоги от личен характер – неудовлетворение от вида на собственото тяло, служебни или семейни проблеми – потискат от една страна нагона, а от друга – сексуалните възможности на мъжете.

Banner

Травми и физически проблеми като причина за еректилни дисфункции

Глобалният проблем със затлъстяването сред младите хора също може да се окаже причина за поява и на сексуални проблеми сред засегнатите. Много са последствията от наднорменото тегло – повишено кръвно налягане, диабет, смущения и неудовлетворение от вида на собственото тяло. Редица изследвания показват, че комбинацията от тези фактори допринася за поява на еректилни дисфункции сред все повече млади мъже.

Какво може да върне сексуалната увереност на засегнатите?

За да се преодолее широкият спектър от фактори, предизвикващи еректилни дисфункции сред младите мъже, е необходимо да се разчита на комплексна помощ. Именно такава помощ дава природния продукт Камагра. Четирите активни съставки помагат за едновременно превъзмогване на физическите и на психологичните фактори, които водят до еректилна дисфункция и други сексуални проблеми. Приема му осигурява по голяма физическа издръжливост, тонизира мъжкия организъм и доказано помага за получаване и поддържане на качествена ерекция.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.