врагове на силната и дълга ерекция

Най-големите врагове на силната и дълга ерекция

0
(0)

Силната и дълга ерекция е главното условие за осъществяване на пълноценен сексуален контакт. Същевременно много мъже рано или късно се изправят пред невъзможността за поддържане на такава. Подобно затруднение се разглежда като симптом за наличие на еректилна дисфункция.

Дълга ерекция – кои са големите й врагове?

Откъде може да дойдат пречките пред постигането и поддържането на достатъчно дълга ерекция? Установено е, че като такива действат и физически, и психогенни фактори. Сред най-големите „врагове“, т.нар. “убийци на ерекцията”, попадат:

Всички тези фактори оказват специфично влияние върху сексуалната възбудимост на мъжа. Някои от тях възпрепятстват чисто психологическите процеси, отключващи получаването на ерекция. Други провокират проблеми с кръвообращението в зоната на мъжките гениталии и физически затрудняват кръвонапълването на пениса. И в двата случая крайният ефект е един и същ – невъзможност за постигане и поддържане на достатъчно дълга ерекция. Сексуалните способности на засегнатите мъже сериозно се влошават, а последствията се разпростират върху всеки аспект на живота им.

Banner

Ефектът на гореизложените фактори се натрупва с времето, а силната и дълга ерекция става все по-недостижима.

Достатъчно дълга ерекция – гарантирано и безопасно

Едновременното справяне с всички „врагове“ на ерекцията е непосилна задача. Затова за подобряване на мъжките сексуални функции трябва да се положат комплексни усилия. Важно е те да не водят до странични здравословни проблеми и да са достатъчно ефективни.

С тази цел може да се разчита на Камагра / Kamagra®. В състава на този продукт присъстват 4 изключително мощни природни средства за стимулиране на мъжките сексуални функции във всеки аспект. Една от ключовите ползи от приема на Камагра е благоприятния ефект върху еректилните дисфункции. Продуктът помага за постигане и поддържане на дълга ерекция, а позитивният ефект се натрупва с времето до окончателно елиминиране на проблемите с ерекцията.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.