Импотентност при мъжете

Импотентност при мъжете, вследствие на нисък тестостерон

0
(0)

Мъжете, които имат занижени нива на тестостерон, вероятно изпитват и понижено сексуално желание. Това може да е причина и за еректилна дисфункция, въпреки че има и други вероятни причини за този сексуален проблем.

Импотентност при мъжете и нисък тестостерон. Какво съветват специалистите?

Тестостеронът е важен полов хормон, който участва в много важни функции за половата система на мъжете. Една от тях е производството на семенна течност.

Директорът на отдела по репродуктивна медицина в Болница Станфорд (Калифорния) описва начинът, по който половият хормон съдейства за производството на семенна течност:

Banner

Мозъкът синтезира специални хормони, наречени гонадотропин-освобождаващи хормони (GnRH). Те сигнализират мъжките семенни жлези (тестиси) да произвеждат по-голямо количество тестостерон, което е от значение за количеството и качеството на сперматозоидите.

Но когато един мъж е подложен на хормонална терапия при тестостеронов дефицит, хормонът преминава в кръвния поток чрез външни средства.

Мозъкът интерпретира това изкуствено повишаване на хормона като сигнал, че има достатъчно от него в организма и спира да изпраща сигнали до тестисите. Така те спират производството му по естествен път. Вследствие на това производството на семенна течност също намалява.

А ниският брой сперматозоиди и тяхната намалена активност затрудняват процеса на зачеване. Затова за мъжете, които планират да създадат наследници, не се препоръчва тестостерон заместваща терапия.

Други специалисти също са съгласни с това твърдение и смятат, че най-правилният начин е да се стимулира естественото производство на тестостерон за най-качествена сперма и активни сперматозоиди.

Решение срещу импотентност при мъжете и стимулиране на естественото производство на тестостерон

Най-добрият, естествен и безопасен начин да се стимулира производството на тестостерон в организма е чрез вещества, които се срещат в природата. Доказани във времето съставки, които подобряват цялото сексуално здраве при мъжете са L–аргинин, йохимбе, жен-шен и билката Бабини зъби.

L–аргинин стимулира процеса на сперматогенеза, йохимбе подобрява възбудимостта, екстрактът от жен-шен се справя с еректилните проблеми, а билката Бабини зъби подобрява мъжката плодовитост.

Тези съставки в комбинация са мощно средство за подобряване на половите функции при мъжете, затова са обединени в един продукт, за по-лесен прием и по-ефективното им усвояване. Камагра / Kamagra® е предназначена за мъжете, които желаят да подобрят сексуалния си живот, без това да се отрази негативно по какъвто и да е начин!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.