импотентност при мъжа

Импотентност при мъжа – резултат от начина на живот

0
(0)

Лошият начин на живот е една от основните причини за импотентност при мъжа. В следващите редове ще разкрием кои ежедневни навици водят до проблеми с мъжката потентност. Ще предложим и естествено средство, с чиято помощ господата могат да си възвърнат самочувствието в спалнята. Преди това обаче нека си припомним какво се крие зад термина „импотентност“.

Импотентност при мъжа – същност и последствия

Импотентност или еректилна дисфункция е сред най-често срещаните сексуални смущения при мъжете в зряла възраст. Проблемът се изразява в невъзможност за поддържане на ерекция достатъчно дълго за осъщестяването на сексуален контакт. Това кара представителите на силния пол да се съмняват в своята мъжественост, повлиява негативно на сексуалния им живот и води до проблеми с партньора. Редица проучвания сочат, че половото безсилие при мъжете е главна причина за раздяла след дългогодишна връзка.

Ежедневни привички, водещи до импотентност при мъжа

Тютюнопушене

Отрицателните последици от тютюнопушенето са познати до болка и на най-заклетите пушачи. Мрачните прогнози за здравето обаче рядко са причина любителите на тютюна да се лишат от своето ежедневно никотиново „удоволствие“. И все пак, един от основателните фактори да го сторят е високият риск, който цигарите крият от поява на еректилна дисфункция. Доказано е, че никотинът, който попада в организма при пушене, стеснява кръвоносните съдове и нарушава циркулацията на кръвта. Недоброто кръвоснабдяване на пениса, на свой ред, води до проблеми с потентността.

Banner

Злоупотреба с алкохол

Прекомерната употреба на спиртни напитки също е предпоставка за еректилна дисфункция при мъжете.

Алкохолът понижава нивото на тестостерон в мъжкия организъм. Намаленото количество на този важен мъжки полов хормон оказва неблагоприятно въздействие върху либидото и сексуалната мощ.

Прием на лекарства

Продължителният прием на определени медикаменти отново може да доведе до импотентност при мъжете. Препоръчително е да се потърси алтернатива на традиционно предписваните лекарства. По този начин ще се предотврати появата на сексуални нарушения.

Водене на по-здравословен живот – ключът към предоляване на импотентност при мъжа

Когато еректилната дисфункция НЕ е предизвикана от сериозно съдово или нервно увреждане, тя може да се преодолее с някои промени в начина на живот. Нужни са единствено воля и желание, за да се пребори тютюнопушенето и да се ограничи приемът на алкохол. Ако се сведат до минимум и лекарствата, сексуалните смущения със сигурност ще се овладеят.

Естествен продукт с доказан ефект срещу импотентност при мъжа

Природният продукт Камагра / Kamagra® е прекрасен избор за мъже, които имат проблеми с потентността.

Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Това са 4 от най-мощните природни съставки с отношение към сексуалните дисфункции при мъжете и жените. Комбинирани са така, че да влияят благоприятно върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото.

Продуктът има научно доказан ефект, икономически по-изгоден е от синтетичните лекарства и за разлика от тях е практически безвреден. Наличен е в аптеките, в специализираните магазини „Здраве и природа“ и в електронен магазин МоМо на адрес www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.