еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция: слаба ерекция при хипертония

0
(0)

Високото кръвно налягане е сред основните здравословни проблеми при възрастните мъже, а развитието на еректилна дисфункция е сред най-честите последствия. Провеждани са множество клинични проучвания за установяване на тази връзка. Резултатите от тях показват, че еректилната дисфункция е резултат от комплексното действие на няколко фактора, които са налице при високо кръвно налягане.

Многото причини за еректилна дисфункция

Фактор №1 – увреждане на кръвоносните съдове: това е неизбежно последствие от хроничната хипертония. Нормалното кръвообращение и доброто състояние на кръвоносните съдове на пениса са основно изискване за получаване и поддържане на качествена ерекция. Именно увреждащото влияние на високото кръвно налягане върху съдовете в областта на гениталиите е причина за поява на еректилна дисфункция.

Фактор №2 – хормонални проблеми: хроничната хипертония е причина и за нарушения в процесите на секреция на някои хормони. Реакцията на възбуда, която нормално води до поява на ерекция при мъжа е силно зависима именно от нивата на някои хормони в мъжкото тяло, включително тестостерон. Хормоналният дисбаланс при хипертония компрометира настъпването на сексуална възбуда у мъжа и възпрепятства появата на пълноценна ерекция. Освен еректилна дисфункция, хормоналните проблеми, предизвикани от високото кръвно налягане, често са причина и за намаляване количеството на семенната течност. Задълбочаването на проблема може да доведе до импотентност.

Banner

Фактор №3 – ниски нива на азотен оксид в кръвта: поддържането на тонуса на кръвоносните съдове се регулира чрез отделянето на различни съединения в кръвта. Основна роля сред тях играе азотният оксид. Той съдейства за отпускане на мускулатурата на кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Клинични данни показват, че при мъже с хронична хипертония се наблюдава намалено количество азотен оксид в кръвта, което също допринася за появата на слаба ерекция и еректилна дисфункция като цяло.

Еректилна дисфункция – овладяване на състоянието с природни средства

За успешно справяне с еректилната дисфункция е необходимо комплексно да се преодолее влиянието на горепосочените фактори. Това може да се постигне с приема на един комбиниран природен продукт – Камагра / Kamagra®, съдържащ 4 съставки.

Oт една страна действа като сексуален стимулант, благодарение на екстрактите от трибулус терестрис (бабини зъби) и йохимбе. От друга страна, добавеният аргинин повишава отделянето на азотен оксид и стимулира сперматогенезата. Четвъртият продукт в състава е екстракт от жен-шен, който засилва ефекта на азотния оксид и повишава физическата издръжливост на мъжа.

Общият ефект от приема е свързан с преодоляване на еректилната дисфункция и други сексуални проблеми като ниско либидо и преждевременна еякулация.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.