Ниски нива на тестостерон

Ниски нива на тестостерон – опасни ли са?

0
(0)

Какво се случва с нивата на тестостерон в мъжкото тяло с течение на времето?

Тестостеронът е основен хормон, който се произвежда в тялото на мъжете. Според специалисти за едно денонощие той се изработва в количество от няколко грама, като в това си количество той е достатъчен за осъществяване и поддържане на жизнените функции на организма. В тялото на мъжете, преминали 30 – годишна възраст тестостероновите нива се понижават с 1-2% през всяка следваща година от живота им. Вследствие на това нивата на тестостерон в тялото на представителите на силния пол във възрастовия диапазон от 50 до 55 – години са наполовина по-ниски в сравнение с тези, които са имали на младини. Понижените тестостеронови нива са водеща причина всеки четвърти мъж на възраст над 40 години да се оплаква от проблеми с потентността.

Кои са проблемите с потентността, криещи се зад ниските нива на тестостерон?

Понижено желание за интимна близост с партньорката

Наличието на високи нива на тестостерон в организма е от основно значение за поддържане на сексуалното желание при мъжете. Когато нивата на хормона са ниски, това води до слабо изразено или отсъстващо желание за интимност.

Трудности при постигането на ерекция

Поддържането на високи нива на тестостерон в организма подпомага постигането и поддържането на ерекция, достатъчна за осъществяването на задоволителен полов акт. Ето защо когато нивата на хормона в мъжкия организъм са ниски това може да доведе до проблеми като еректилна дисфункция.

Banner

Понижено производство на семенна течност

Високите нива на тестостерон са от значение за производството на семенната течност. Колкото по-ниски са неговите нива, толкова повече се понижава и нейното количество.

Как реагират мъжете, когато осъзнаят, че потентността им е застрашена?

Според статистически данни мъжете които са наясно, че имат проблеми с потентността не търсят помощта на специалист. През първите 5 години те се отдават на самостоятелно търсене на решение на проблемите, произтичащи от ниските нива на тестостерон. За целта много мъже прибягват до самолечение и прием на различни медикаменти, рекламирани в медиите. В голяма част от случаите обаче те не са ефективни и може да увредят здравето на мъжа.

Кое е доказаното средство за повишаване нивата на тестостерон и преодоляване на проблемите с потентността?

Това е Камагра / Kamagra® – доказано ефективно и безопасно природно средство за проблеми с потентността. Съдържа стандартизиран екстракт от трибулус терестрис, за който е доказано, че повишава по здравословен път нивото на тестостерон с 33%. Благодарение на останалите съставки – екстракт от йохимбе, жен-шен и L – аргинин, се повишава либидото и качеството на ерекцията, увеличава се подвижността и броя на сперматозоидите и се подобрява физическата издръжливост. Заради многобройните си благоприятни ефекти, които оказва върху мъжката потентност тя е предпочитано от много мъже средство за подобряване на сексуалните способности.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.