алкохол еректилна дисфункция

Умереният алкохол НЕ предизвиква еректилна дисфункция!

0
(0)

Приемът на умерени количества алкохол НЕ води до еректилна дисфункция. Това е изводът от изследване, проведено в Западна Австралия. Нека видим как учените са достиганали до него и какви други интересни заключения са направили.

Повече за изследването, което доказва, че консумацията на алкохол с мярка НЕ причинява еректилна дисфункция

Д-р Кю Ким Чю, който е ръководител на изследването, от дълги години се занимава с изучаването на еректилната дисфункция при мъжете. В последните месеци основен обект на неговия интерес е връзката между алкохолния прием и импотентността. За да провери дали наистина спиртните напитки причиняват сексуални проблеми при мъжете, д-р Чю анализира данните от проучване за мъжкото здраве. То е проведено в Западна Австралия сред 1580 доброволци на възраст 20-80 г. Данните сочат, че еректилната дисфункция е едно от най-често срещаните оплаквания при мъжете. Главните фактори, които провокират това състояние, са психологически проблеми, сърдечно-съдови смущения, лош начин на живот (тютюнопушене, злоупотреба с алкохол).

Основни резултати от проучването

Резултатите от анализа сочат, че:

Banner
  • мъжете, които умерено употребяват алкохол, страдат по-рядко от еректилни дисфункции от алкохолиците и пълните въздържатели
  • господата, които пият, но не пушат, са изложени на 50% по-нисък риск от сексуални проблеми от тези, които пушат, но не пият

Заключението на д-р Чю е, че умереното количество алкохол НЕ предизвиква сексуални проблеми и НЕ потиска сексуалното желание. Приемани с мярка алкохолните напитки поддържат кръвоносната система в добро състояние. Това, на свой ред, предотвратява сърдечно-съдовите проблеми, които имат връзка с еректилната дисфункция при мъжете.

Мъже, вече знаете, че умереният алкол НЕ предизвиква еректилна дисфункция. Сега е време да научите как да поддържате своето сексуално здраве по естествен и безопасен начин

За подобряване на сексуалната функция при мъжете специалистите у нас препоръчват
Камагра / Kamagra®. Това е безопасен природен продукт, който повишава либидото, осигурява по-продължителна и силна ерекция и усилва удоволствието от секса. В допълнение той предпазва от появата на сексуални проблеми, а когато такива са налице, спомага за разрешаването им.

Благотворният ефект върху сексуалното здраве се дължи на уникалната му формула. Всяка капсула на продукта съдържа екстракти от Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg. Това са четири от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалните дисфункции при мъжете и жените.

Това е продукт, който предлага дългосрочно решение. За постигане на оптимални резултати се препоръчва по-продължителен прием. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции дори при дълговременна употреба. Онлайн поръчка можете да направите в удобно за Вас време в сайта на електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.