дисфункция

Усложнения от еректилната дисфункция

0
(0)

Еректилната дисфункция, макар и разглеждана в повечето случаи като чисто сексуален проблем, може да има сериозни последствия върху общото здраве на засегнатите мъже.

Най-вече последствията от еректилните дисфункции се изразяват в появата на психологически проблеми като:

– натрупване на психическо напрежение и стрес
– депресия
– намалено самочувствие и влошена самооценка
– тревожност

Banner

Като последствие често се стига и до проблеми в отношенията с партньорката или с членовете на семейството като:

– липса на задоволеност от сексуалния живот
– развитие на стерилитет или други пречки пред зачеването

Последствия от лечението на еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция сама по себе си не предизвиква физически усложнения. Лечението й с някои лекарствени средства обаче може да доведе до проява на различни техни странични ефекти и нежелани последствия. Такива взаимодействия може да се наблюдават след употребата на лекарствени средства под различни форми – таблетки, супозитори, инжекции.

Лекарската консултация винаги е препоръчителна, за да се намери по-лесно подходящият продукт за всеки индивидуален клиничен случай, така че максимално успешно да се възстанови пълноценният сексуален живот на засегнатия мъж. За щастие, може да се разчита на голям набор от средства за борба с еректилните и другите сексуални дисфункции, сред които има и такива, които са с доказано безвреден ефект и не предизвикват опасни последствия.

Дългосрочната прогноза за преодоляването на сексуалните дисфункции и предотвратяването на усложнения е определено положителна именно при употреба на такива продукти. Много добър ефект проявява природният продукт Камагра, който помага за това мъжете с еректилни и други сексуални дисфункции успешно да извървят пътя до това да бъдат номер едно в очите на своите партньорки.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).