авокадо потентност

Авокадо и мъжка потентност – има ли връзка?

0
(0)

Авокадото е екзотичен плод, който има много полезни свойства за здравето и мъжката потентност. Като негова родина се сочи Мексико и Централна Америка. Името му идва от езика на ацтеките и в буквален превод означава „яйце“. Индианците са дали това име на авокадото не само поради формата му, но и заради това, че плодът виси на дървото по двойки.

Авокадо и либидо

Освен, че авокадото допринася за нормалната работа на сърцето, нервната и храносмилателната система, действа благоприятно на мъжкото либидо и подобрява ерекцията. В световен мащаб този плод се използва като мощен афродизиак, благодарение на своя стимулиращ ефект. Ползата от него се свързва с подобряване на паметта и намаляване на сърдечно-съдовите заболявания.

Авокадо – на какво се дължат полезните му свойства?

Авокадото съдържа малко въглехидрати и захари, а голямо количество калий, повече от бананите. Отсъстват холестерола и вредните мазнини. Съдържа много витамини – А, В, С, Д и Е, като присъствието на тиамин и рибофлавин е в голямо количество.

Banner

Тиаминът (витамин В1) играе важна роля в обмяната на въглехидратите и мазнините. Този витамин допринася за нормалната работа на сърцето, нервната и храносмилателната система, както и помага за получаване на по-силна ерекция.

Рибофлавинът (витамин В2) е много важен за човешкото здраве. Необходим е за образуването на червени кръвни телца и помага да се поддържа кожата здрава. Важен е и за репродуктивните функции и поддържането на по-доброто сексуално здраве.

Стимулиране на сексуалния живот на мъжете

Нашият съвет към мъжете е: Първо опознайте себе си! Така ще разберете от къде идва проблемът в сексуалния ви живот. Той може да е психологически, а може и да е проблем във взаимоотношенията с партньора. Другото важно нещо, което трябва да направите е да промените начина си на живот. Ако пушите – спрете цигарите. Ограничете алкохола. Спортувайте повече и подобрете храненето си. И най-важното – намалете стреса.

Природен продукт за качествен сексуален живот

Съставките в природния продукт Камагра / Kamagra® оказват положително въздействие на половия живот на мъжете. Йохимбе увеличава либидото, L – аргинин подпомага ерекцията и оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата. Жен-шен от своя страна повишава физическата издръжливост и премахва умората, а трибулус терестрис (бабини зъби) повишава нивото на мъжкия полов хормон тестостерон.

Създаден само и единствено за мъже. Има положителен ефект при овладяване на преждевременната еякулация, задържане на ерекцията и повишаване на либидото. Подобрява психическата и физическа активност.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.