причини за липса на възбуда при мъжете

Причини за липса на възбуда при мъжете – ето ги!

3.6
(5)

В настоящата публикация ще отговорим без свян на въпроса „Кои са честите причини за липса на възбуда при мъжете?”. След като ги разясним, ще предложим решение, с което представителите на силния пол да си върнат сексуалната мощ. Продължете с четенето, за да научите повече.

Стрес

Колкото и да се опитваме да не се влияем от него, стресът оказва своето негативно отражение върху ума и тялото. Емоционалните преживявания повлияват физическите функции, а мъжете най-често страдат от това. Те не рядко губят желанието за секс и ерекцията си под влияние на ежедневни стресори. Ако сте забелязали, че стресът нарушава сексуалния ви живот, не чакайте проблемите да преминат. Вземете мерки за овладяване на стреса. Ако не успявате да се справите сами, се допитайте до специалист.

Конфликти с партньора като други психологически причини за липса на възбуда при мъжете

Ерекцията не е чисто физиологично състояние. Факт е, че тя се „ражда” първо в съзнанието. За това не е учудващо, че мъжът може да не успее да постигне сексуална възбуда, ако нещо го тревожи. Това може да бъде стрес и негативни мисли, породени от конфликт с интимния партньор. Много често двойките не работят върху междуличностните неразбирателства, а ги пренебрегват. Това обаче, може не само да наруши хармонията във връзката, а да доведе и до нейния край. Решете проблемите, а не ги оставяйте да развалят романтичните и сексуалните ви отношения.

Banner

Алкохол

Алкохолът е субстанция, в която мнозина търсят решение на проблемите. Но вместо спасение, могат да открият още по-големи неприятности. Няколкото чашки за настроение много бързо могат да „убият” мъжката ерекция, а ежедневната им консумация да стане предпоставка за зависимост. За това не пийте много, ако искате да се представите добре в леглото. Ако и трезви изпитвате затруднения с ерекцията, се насочете към природно средство за справяне със сексуалния проблем.

Порнография

Гледането на твърде много филми за възрастни може да се окаже вредно за мъжкото представяне в леглото. Сблъсъкът с реалността може да бъде неудовлетворяващ за много мъже, свикнали да изживяват виртуално сексуалните си фантазии. Няма нищо лошо в това и двата пола да разнообразяват интимния си живот. Но трябва да се постави ясна граница между илюзията и действителността. В противен случай всеки сексуален контакт е обречен на провал.

Правилният подход за противодействие на всички причини за липса на възбуда при мъжете

Ако и вашият интимен живот страда заради липса на сексуално желание и невъзможност за постигане на ерекция, не се бавете. Открийте решението на проблема в Камагра / Kamagra®.

Продуктът е иновация в грижата за сексуалното здраве. Представлява природно средство, което оказва благоприятен ефект върху либидото и сексуалните функции. Приемът му спомага за:

Продуктът дължи ефектите си на научно разработена комбинация от четири природни, безопасни и взаимно усилващи ефектите си съставки. Това са висококачествени екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Действието им е насочено към дългосрочно справяне със сексуалните дисфункции и подобряване на интимния живот.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 3.6 / 5. Брой гласове: 5

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.