витамини за женско либидо

Минерали и витамини за женско либидо – вършат чудеса!

4.7
(3)

Приемът на определени минерали и витамини за женско либидо помага на дамите да увеличат сексуалното си желание по естествен начин. Вижте кои натурални средства показват най-добър ефект.

Минерали за женско либидо

  • Магнезий

Този минерал подпомага производството на полови хормони, които повлияват сексуалното желание. Оказва благоприятно въздействие върху нервната система и регулира стресовите хормони. По този начин може да повлие психологическите причини за ниско либидо и неспособност за постигане на оргазъм. Магнезият може да се приема под формата на хранителна добавка или чрез храни, като ориз, банани, кашу, бадеми, ленено семе и овес.

  • Цинк

Цинкът е друг минерал, който се слави с качества, подобряващи сексуалното здраве. Цинкът помага за повишаване нивата на тестостерона – хормон, отговарящ за сексуалното желание и при двата пола. Така стимулира либидото и спомага за увеличаване на честотата на сексуалните контакти. Дефицитът му, от друга страна, може да влоши репродуктивното здраве. За да си осигурите минерала, добавете към храненето пълнозърнести продукти, яйца, морски деликатеси, червено месо, сирене.

Banner

Витамини за женско либидо с мощни антиоксиданти качества

  • Витамин А

Този витамин е нужен на жените за производство на полови хормони и поддържане на менструалния цикъл. Добрият му прием се асоциира с високо либидо. Набавете си го чрез кайсии, манго, диня, грейпфрут, зеленолистни зеленчуци, зеле, домати, батати.

  • Витамин C

Витамин C е мощен антиоксидант, който крие множество ползи за женското сексуално здраве. Той подпомага синтеза на полови и базални хормони, и усилва сексуалната възбуда. Заредете се с него чрез консумация на цитруси, ягоди, киви, пъпеши и чушки.

  • Витамин Е

Не случайно той носи наименованието „сексуалният витамин”. Витамин Е усилва кръвоснабдяването на гениталиите, допринася за повишаване на възбудимостта и лесно достигане до оргазъм. Участва в производството на полови хормони, които увеличават женското либидо. Съдържа се в орехите, кестените, спанака, броколите, аспержите и сьомгата.

Група B витамини за женско либидо

Специалистите споделят, че загубата на либидо може да се дължи на недостиг на витамини от група B. Сред тях, витамин B3 е ключов за постигане на максимално сексуално удоволствие, тъй като усилва кръвоснабдяването в интимната област. Витамин B6 е друг важен витамин от тази група, който регулира половите и други ключови хормони, и повишава либидото. За оптимален прием на витамини от група B, консумирайте пилешко и телешко месо, яйца и кафяв ориз.

Още природни средства за повишаване на женското либидо

Дами, за сигурно повишаване на сексуалното желание и подобряване на интимния живот, се доверете на Камагра / Kamagra®. Това е 100% природен продукт, който увеличава либидото, усилва възбудата и спомага за достигане на по-голямо сексуално удоволствие. Ефектът си дължи на прецизна комбинация от висококачествени стандартизирани натурални екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. По отношение на женското либидо:

  • Мака повишава сексуалното желание и помага за преодоляване на интимните дисфункции
  • Женшен регулира хормоните на стреса и допринася за по-голямо сексуално удоволствие
  • Трибулус терестрис показва завидни качества при увеличаване на либидото, сексуалната чувственост и интимна лубрикация
  • Аминокиселината L-аргинин разширява клиторалните кръвоносни съдове, като така стимулира притока на кръв към ерогенните зони и повишава възбудимостта

Продуктът е безопасен и не причинява странични реакции. Няма моментален и краткотраен ефект, а е предназначен за дългосрочно решение на сексуалните проблеми и при двата пола.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.