еректилна дисфункция

По-малък риск от еректилна дисфункция с повече антиоксиданти

0
(0)

Усилената консумация на храни, богати на антиоксиданти, може да намали опасността от еректилна дисфункция. Това сочи ново изследване, публикувано в The American Journal of Clinical Nutrition. В следващите редове ще узнаете как учените са направили изненадващия извод и по какъв начин да се усили профилактичният ефект от диетата.

Как научният екип установява, че приемът на антиоксиданти с храната може да допринесе съществено за предпазване от еректилна дисфункция?

За да стигнат до заключението, изследователите провеждат проучване, проследяващо в продължение на 10 години влиянието на антиоксидантите храни върху сексуалното здраве на 50 000 мъже. За целите на експеримента участниците са помолени периодично да попълват въпросници. Въз основа на отговорите учените оценяват доколко са ефективни антиоксидантите в борбата срещу еректилна дисфункция. При сравнителния анализ на резултатите им прави впечатление, че консумацията на големи количества антиоксиданти с храната, води до понижаване на риска от импотентност при мъжете с 14%. Когато приемът на богати на антиоксиданти храни е съчетан с практикуването на спорт, опасността намалява с 21%. „Предишни проучвания доказват, че богатото на антиоксиданти хранене води до по-малък риск от сърдечно-съдови заболявания и диабет. Нашето изследване обаче е първото, което ясно показва, че този хранителен режим може да предпази представителите на силния пол от импотентност“, горди са от успеха си учените. По думите им специален протективен ефект по отношение на еректилна дисфункция имат боровинките, ягодите, ябълките, крушите, цитрусовите плодове и червеното вино. Учените са категорични, че ползите на тези продукти върху мъжкото сексуално здраве се дължат основно на съдържащите се в тях антоцианини, флавоноидни и флавони. Ерик Рим, един от авторите на изследването, приканва мъжете да не губят време и час по-скоро да ги включат в ежедневното си меню, за да не се сблъскват със сексуални проблеми.

С кое изцяло природно средство многократно се усилва профилактичния ефект от диетата и спорта срещу еректилна дисфункция?

За да е още по-сигурна превенцията срещу еректилна дисфункция, все повече български сексолози препоръчват на мъжете да заложат на Камагра / Kamagra®. Научно доказано е, че с този вдъхновен от природата продукт, опасността от сексуални нарушения значително намалява. Благотворното въздействие върху мъжкото сексуално здраве се дължи на рационалната комбинация от L – аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис във всяка капсула. Благодарение на мощното си взаимодопълващо действие четирите активни съставки спомагат за удължаване на ерекцията, увеличаване на броя и подвижността на сперматозоидите и подобряване на физическата и психическа мощ. За постигане на оптимален ефект се препоръчва да се приема продължително време. Дълговременната употреба не води до странични ефекти и нежелани реакции поради изцяло природния произход на съставките. Освен че е безопасен, продуктът има отлична поносимост и е икономически изгоден.

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.