либидо изследване

Ново изследване: Слънцето подобрява мъжкото либидо!

0
(0)

Умереното излагане на слънчева светлина допринася за увеличаване на мъжкото либидо, откри скорошно изследване. То е проведено от учените от Медицинския университет в Грац, Австрия, и е публикувано на страниците на списание Clinical Endocrinology. Подробности по темата ще научите в следващите редове.

Ето как научният екип, провел въпросното изследване, установява, че слънчевите лъчи влияят благоприятно на мъжкото либидо

„Съвременната медицина позволява бързо да се увеличи нивото на тестостерон, основният полов хормон при мъжете, който влияе на либидото. Назначената терапия обаче крие редица здравни рискове поради страничните ефекти на предписаните синтетични средства. Целта ни беше да предотвратим нежеланите лекарствени реакции, като предложим природна алтернатива на медикаментите за повишаване на сексуалния нагон“. Това казва проф. Уинфрид Марз, ръководител на научния екип. За целите на експеримента той изследва заедно с колегите си 2 299 мъже.

Оказва се, че участниците, при които нивото на витамин D е в оптимални граници, имат по-висок тестостерон и либидо

Есенциалното мастноразтворимо вещество може да се набави с приема на определени храни. Основен негов източник обаче е слънцето. В подкрепа на този факт са и данните от изследването на проф. Марз. „Слънчевият витамин“ в организма на изследваните мъже достига своите най-високи нива през август и отчита значителен спад през март. Количеството на тестостерон се увеличава правопропорционално на повишаването на витамин D. Това навежда учените на мисълта, че основният полов хормон при мъжете е в пряка зависимост от мастноразтворимия витамин. Последващи изследвания потвърждават хипотезата им. Участниците с над 30 нанограма на милилитър кръв витамин D имат повече тестостерон, отколкото доброволците с ниски нива на „слънчевия витамин“. Бъдещи изследвания ще покажат дали добавките с витамин D имат същия ефект върху тестостерона и либидото, както излагането на слънце.

Banner

А сега е време да разберете кое изцяло натурално средство може да усили положителния ефект на слънцето върху мъжкото либидо

Камагра / Kamagra® е единственият доказан съюзник за стимулиране на либидото при мъжете и жените по естествен начин. Продуктът е създаден, за да възвърне сексуалното желание и да коригира нарушенията в някоя от фазите на сексуалния отговор. Безотказното му действие се дължи на рационалната комбинация от съставки с отношение към сексуалните дисфункции при мъжете и жените. Всяка капсула съдържа Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака и Женшен. Съставките взаимно допълват и усилват своя ефект.

Освен че усилва сексуалното желание, Води до овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията. Продуктът има научно доказан ефект, икономически изгоден е и е напълно безвреден. Наличен е в аптеките, в магазини „Здраве и природа“ и в електронен магазин МоМо.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.