храни за повишаване на тестостерона

Храни за повишаване на тестостерона – опитайте ги!

0
(0)

В настоящата статия ще посочим 2 вида храни за повишаване на тестостерона, които трябва да присъстват по-често в менюто на мъжете. Ще предложим и доказан природен продукт, който допълва ефекта от храненето и поддържа мъжката сексуална активност до старини. Преди това обаче нека припомним какво представлява тестостеронът и какви са неговите функции в организма на мъжете.

Тестостерон – същност и роля при мъжете

Тестостеронът е мъжки полов хормон с изключително важна роля за здравето. Той отговаря за здравето на костите, натрупването на мускулна маса, производството на функционални и подвижни сперматозоиди, растежа на косата. Основната му функция обаче е да регулира сексуалната активност при мъжете. Ето защо високите му нива са предпоставка за по-добър сексуален живот.

2 вида храни за повишаване на тестостерона в организма на мъжете

Храни, богати на витамин D

Освен че е свързан пряко със здравината на костите, витамин D е важен за производството на тестостерон. Неслучайно се отчита недостиг на този витамин в организма на мъжете с нисък тестостерон.

Banner

Редица храни съдържат витамин D в достатъчно високи дози. Такива са мазните риби, морските дарове, яйченият жълтък, гъбите, млякото и млечните продукти, черният дроб. И все пак основен източник на витамин D остава слънцето.

Храни с високо съдържание на цинк

Цинкът е жизненоважен микроелемент, който повишава нивата на тестостерона и подпомага образуването на сперматозоиди (сперматогенеза). Това го прави задължителен за прием от мъжете, които искат да увеличат либидото и да подобрят репродуктивните си способности.

Едни от най-богатите на цинк храни са стридите, телешкият черен дроб, пшеничните кълнове, тиквените семки, фъстъците.

Надежден и безопасен продукт за повишаване на тестостерона

Камагра / Kamagra® е прекрасно допълние към посочените храни за повишаване на тестостерона при мъжете. Благотворният ефект на този изцяло природен продукт се дължи на уникалната му формула.

Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракт от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg.

Билката Бабини зъби отдавна е известна с това, че стимулира производството на тестостерон в мъжкото тяло. Аминокиселината L-аргинин и екстрактите от Мака и Женшен усилват и допълват нейния ефект. Те повишават либидото и съдействат за успешното справяне със сексуални проблеми като преждевременна еякулация, слаба ерекция, трудно задържане на ерекцията и др.

Високоефективен продукт, който предлага дълготрайно решение на мъжките сексуални проблеми и повишава качеството на сексуалния живот. Има отлична поносимост и е напълно безопасен.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).