причини сексуални проблеми

5 подценени причини за сексуални проблеми при мъжете

0
(0)

Поне 4% от мъжете около и над 50-годишна възраст се оплакват от сексуални проблеми. Най-честата проява на тези проблеми е еректилната дисфункция, от която само в САЩ се оплакват около 30 милиона мъже.
Най-честите причини за поява на сексуални проблеми при мъжете са високият холестерол, високото кръвно налягане и емоционалните разстройства. Проблемите от сексуално естество обаче може да са провокирани и някои често подценявани причини.

Сексуални проблеми при мъжете – подценяваните причини за тях

След като посочихме проблемите с щитовидната жлеза като една от рядко подозираните причини за сексуални проблеми при мъжете, сега ще споменем още няколко такива. Това са:

1. Прием на лекарства срещу косопад или за лечение на уголемена простата – и двата типа медикаменти действат за редуциране нивата на дихидротестостерона – производно на половия хормон тестостерон. Това действие повлиява добре косопада и проблемите с простатата, но може да възпрепятства постигането на достатъчно силна ерекция.

2. Проблеми с венците – хроничното възпаление на венците и развитието на пародонтоза е сред рисковите фактори за развитие на еректилна дисфункция. Тази особеност се обяснява с факта, че проблемите с венците често провокират възпалителни заболявания, които може да увредят съдовата система и да нарушат нормалното кръвоснабдяване на гениталната зона

3. Продължително каране на велосипед – изследване, публикувано в Журнала по сексуална медицина, показва, че между 1% и 4% от мъжете, които прекарват повече от час дневно върху велосипеда, страдат от еректилна дисфункция. Връзката се обяснява с факта, че велосипедната седалка притиска и може да увреди кръвоносните съдове в областта на малкия таз при мъжа. Процентът на засегнатите е по-висок при мъже над 40-годишна възраст.

4. Диабет – това е най-сериозната и подценявана причина от физическо естество, провокираща сексуални проблеми при мъжете. Високата и особено неконтролираната кръвна захар повишава риска от еректилна дисфункция поне трикратно.

5. Влошени отношения с партньорката – това от своя страна е най-сериозната причина от психологическо естество, която провокира сексуални проблеми при мъжете.

Влиянието на тези фактори би трябвало да се има предвид винаги при диагностициране на сексуални дисфункции при мъже около 50-годишна възраст. Елиминирането им е от ключово значение за подобряване на сексуалния живот на мъжете. В случаите, когато “пораженията” от тези фактори са по-сериозни, бързото преодоляване на мъжките сексуални проблеми изисква допълнителни мерки. Необходимо е да се разчита и на приема на продукти, стимулиращи либидото и секрецията на тестостерон и улесняващи постигането на качествена ерекция. С времето комплексният позитивен ефект на подобни продукти ще възвърне сигурността на мъжа в собствените му сексуални способности.

Сексуални проблеми при мъжете – решението

Комплексно решение за преодоляването и на физическите, и на психическите пречки пред мъжкото сексуално здраве предлага природният продукт Камагра / Kamagra®.

Съдържа комбинация от 4 естествени съставки, препоръчвани като най-мощните природни продукти с позитивно действие спрямо мъжките сексуални функции. Действа успешно за преодоляване на проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, ниско либидо и др. Позитивният ефект се натрупва и колкото по-дълго се приема продуктът, толкова по-добре се повлияват сексуалните проблеми при мъжете.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).