мъж

За да бъдеш здрав и желан мъж!

0
(0)

Всеки мъж иска да бъде желан и предпочитан. За това се изисква да бъде в добро здраве и форма. Но в днешно време стресът и начинът на живот могат да попречат в много аспекти на мъжа. Ето какво може да завиши качеството му на живот занапред.

Избягване на стреса

За един мъж стресът, както при повечето хора, може да бъде пагубен. Той вреди цялостно на здравето и способността на мъжа да бъде пълноценен. Необходимо е да щади доколкото е възможно своята нервна система. Не е нужно да се ядосва за всяко нещо… Така ще съхрани в по-голяма степен своето здраве и способности.

Достатъчно сън и почивка

Всеки мъж трябва да помни, че е биологично същество и силите му не са неизчерпателни. Нормално е да се измори и да има нужда от почивка. За да се намира в добра форма, е необходимо да спи достатъчно – поне 6 и до 7-8 часа за денонощие. Обедната дрямка трябва да бъде не повече от 20-30 минути.

Banner

Активен начин на живот

Спортните занимания помагат много на мъжкия организъм. Научни изследвания доказват, че помагат цялостно на здравето. Дори допринасят за правилната функция на половата система при мъжа. Набор от любими упражнения в свободното време, разходки и изкачване на стълби могат да помогнат на мъжа да се чувства и да изглежда добре.

Пълноценно хранене

Пълноценното хранене прави човек здрав и силен. А това е част от желаните мъжки качества. Важно е всеки мъж да балансира храненето си според индивидуалните потребности на своя организъм.

Здрава полова система

Притегателен белег за всеки човек е самочувствието. То е пълноценно, когато половата система е здрава и мъжът е репродуктивно способен. За това може да се разчита на Камагра / Kamagra® – висококачествен стандартизиран продукт с клинично доказан ефект и безвредно влияние. Камагра е природно средство, което решава половите проблеми на всеки мъж в дългосрочен план. Постига се пълна функционалност на половата система:

  • задържане на ерекцията
  • овладяване на преждевременната еякулация
  • увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите
  • повишаване на сексуалната способност и либидото
  • подобряване на физическата и психическата мощ

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.