Кои са най-мощните храни – афродизиаци

Кои са най-мощните храни – афродизиаци?

0
(0)

Начинът на представяне на мъжа в интимната сфера е от определящо значение за развитието и състоянието на връзката с партньорката му и за бъдещите взаимоотношения между двамата. Ето защо, осъзнавайки това всеки представител на силния пол се стреми да се представи взъзможно най-добре в интимен план. Тъй като всички жени знаят, че “Любовта на мъжа минава през стомаха” те могат да подпомогнат в това отношение половинките си като засилят потентността им чрез храни, които имат доказан ефект като афродизиаци. Според специалисти афродизиаците създават сексуално желание по два начина: като въздействат едновременно върху мозъка и върху части от тялото.

Кои храни имат такъв ефект върху мъжката потентност?

  • Аспержите – те са отличен източник на витамин Е, а той стимулира половият хормон тестостерон.
  • Зелето – то подобрява кръвообращението, а оттам и активността на мозъка, отговорна за либидото и доброто кръвоснабдяване на половите органи. По този начин възбудата е по-лесно достижима.
  • Смокините – те увеличават либидото и повишават сексуалната издръжливост.
  • Стридите – те са източник на цинк, който участва в производството на тестостерон.
  • Бананите – те съдържат бромелаин, който се смята, че подобрява мъжкото либидо и увеличава енергичността на организма.
  • Авокадото – то е източник на фолиева киселина и витамин В6, които подобряват нивото на тестостерон. Авокадото съдържа също втамин Е, който прави ерекцията по-продължителна.
  • Черният шоколад – той е добре известен със своето възбуждащо действие, което увеличава либидото
  • Пчелният мед – той има стимулиращо действие върху либидото и сексуалната активност. Медът е също така богат на витамин В, който стимулира производството на тестостерон.
  • Скаридите – записите, които документират афродизиачните свойства на скаридите, датират в древен Рим от второто хилядолетие от новата ера. Скаридите съдържат високо количество цинк, който повишава сексуалната потентност при мъжете. Проучвания доказват, че скаридите и мидите съдържат D-аспартамова киселина и NMDA (N-метил- D-аспартат) – съединения с положителен ефект върху тестостерона.

Природният продукт на биологична основа – Камагра също има изразени свойства на афродизиак. Камагра съдържа 4 природни съставки, с доказано отношение към мъжката потентност – женшен, L – аргинин, йохимбе, и трибулус терестрис. Повишава либидото и сексуалната способност на мъжа като същевременно подобрява и усилва физическата и психическата мощ. Приема се по 1 касула, 2-3 пъти дневно след хранене, до постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Banner

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).