полов живот

За активен и пълноценен полов живот при всеки мъж

0
(0)

Възможността на мъжа да води пълноценен полов живот се обуславя от различни фактори. Ключови сред тях са тези, които помагат на организма да бъде в добро здраве и репродуктивна способност.

Какво е необходимо за постигане на пълноценен полов живот?

Способност за овладяване на преждевременна еякулация

Различни фактори като стрес, депресия, заболявания, прием на различни медикаменти и др. може да бъдат причина за преждевременна еякулация. Тя обаче не е никак безобидно за мъжа състояние и може да доведе до много тревоги и дори загуба на желание за активен полов живот занапред. Преодоляването на този проблем е важно за психическото и физическо здраве на всеки мъж.

Задържане на ерекцията

Здравият мъж би следвало да може да се справи физически със задържането на ерекцията. Но освен различни патологични състояния като диабет, причините могат да са разнообразни. Например тютюнопушенето и различни стресови фактори могат да попречат на всеки мъж да води пълноценен полов живот.

Banner

Сексуална способност и либидо

Желанието и способността на мъжа да води нормален полов живот е част от неговата природа. Но при преумора, тревожни състояния, напредване на възрастта и др., често се стига до нарушена сексуална способност и либидо.

Добро физическо и психическо здраве

За да е способен за пълноценен полов живот, всеки мъж трябва да поддържа своята психика и физика на добро ниво. Но многото ангажименти в днешното ежедневие изискват повече енергия и усилия. И е все по-трудно смогването с различните занимания, фитнеса или спорта, работата, личния живот.

Достатъчно качествена сперматогенеза

Половият контакт не означава само наслада. Той е и естествена необходимост за създаване на поколение. Може в дадения период от живота на мъжа създаването на поколение да не е приоритет. Но способността да го осъществи е важна за самочувствието и здравето му.

Прием на Камагра

Приемът на Камагра / Kamagra® помага за постигането на пълноценен полов живот. Качественото съчетание на природни съставки в естествения продукт гарантира неговото напълно безвредно, но много ефективно действие. Благодарение на него се постига дългосрочно решение на сексуалните проблеми при мъжете.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.