еректилна дисфункция

С физическа активност към живот без еректилна дисфункция

0
(0)

Мъжете, които поддържат нормална физическа активност успяват да поддържат и задоволителна сексуална активност и много по-рядко страдат от еректилна дисфункция, в сравнение с тези, които водят заседнал начин на живот. Освен това те поддържат по-продължителна ерекция и са много по-издържливи при полов акт. И това важи за всяка възраст и всяка раса.

Кое натоварване се определя като нормална физическа активност?

За да се постигне максимален ефект върху сексуалната функция и за да се намали достатъчно рискът от развитие на еректилна дисфункция, е необходимо да се намери баланс в натоварването на мъжкия организъм. Той не трябва да се претоварва и същевременно трябва да е достатъчно активен. Като нормална физическа активност се определя практикуването на различни дейности както следва:

– изморителни и силно натоварващи спортове като плуване, бягане или фитнес тренировки – поне 2 часа седмично

Banner

– средно натоварващи активности като каране на колело, велоергометър или кростренажор – поне 4 часа седмично

– леки натоварвания като разходки пеш, тенис на маса или аеробика – поне 6 часа на седмица.

При всички мъже ли физическата активност благоприятства справянето с еректилната дисфункция?

Установено е, че нормалното физическо натоварване може да допринесе за подобряване на сексуалните функции при всеки мъж, независимо от възраст или расова принадлежност. В максимална степен обаче от редовни физически дейности се повлияват мъжете, които са предразположени към еректилна дисфункция и слаба ерекция или други сексуални проблеми като преждевременна еякулация, ниско либидо и др. В групата на предразположените към тези проблеми спадат:

– мъжете със затлъстяване

– страдащите от диабет

– страдащите от уголемена простата (доброкачествена хиперплазия на простатата)

– мъжете със съдови заболявания като периферна съдова болест, разширени вени и др.

За тези мъже е важно да избягват залежаването, да се стремят към здравословно тегло и да стимулират сексуалните си способности само с природни и доказано безвредни продукти.

С физическа активност и Камагра към пълноценен сексуален живот без еректилна дисфункция

Природното средство, на което може да се разчита за подобряване на сексуалния живот е Камагра / Kamagra®. Тя е напълно безвредна и в рамките на едномесечен прием на 1 капсула 2-3 пъти на ден може да се очаква благоприятен ефект за решаване на проблеми като:

– еректилна дифункция

– преждевременна еякулация

– влошена сперматогенеза

нисък тестостерон

Продуктът помага и за повишаване на либидото – полза, от която са се облагодетелствали редица мъже в нужда.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.