хранителен режим за потентност

Хранителен режим за потентност – какво да включва?

0
(0)

Възможно ли е да се постигне повишаване на мъжката полова мощ чрез следване на подходящ хранителен режим за потентност? Истината е, че това, с което се храни мъжът в най-плодовития си период, когато нивата на тестостерон са все още високи, може да повлияе положително или негативно върху плодовитостта на по-късен етап. Правилният избор на полезни за мъжкото сексуално здраве храни защитава и насърчава здравословното състояние на ДНК клетките. От тях зависи наследствената информация, която мъжът предава на своето поколение. Ценните хранителни вещества са способни и да намалят вредните ефекти от пестицидите, химикалите, употребата на алкохол и тютюнопушенето.

Хранителен режим за потентност – кои полезни елементи повишават мъжката полова мощ?

Цинк

Дефицитът на цинк редуцира нивата на тестостерон в кръвта, а недостигът на елемента е един от най-честите хранителни дефицити и при двата пола. Сред най-богатите на цинк храни са телешко и агнешко месо, скариди и стриди. Негови растителни източници са зелен грах, сусам и тиквени семена.

Banner

Селен

Селенът е друг ценен за половото здраве на мъжа минерал. Може да се набави чрез консумация на бразилски орехи, слънчогледово семе, кашу, фурми, банани, месо, морски дарове, зеленчуци и пълнозърнести храни.

Витамин B12

Важният витамин доказано повишава броя на сперматозоидите. Но недостигът му е един от дефицитите, от които хората често страдат. Витамин B12 се съдържа най-вече в млечните и животинските продукти.

Коензим Q10

Kоeнзимът действа като мощен антиоксидант и защитава половите клетки от увреждане. Също така доказано повишава мобилността на сперматозоидите. Хранителни източници на коензим Q10 са сьомга, маринована херинга, дъгова пъстърва, телешко месо, яйца, шам-фъстък, сусам, ягоди, портокали и броколи.

Комплексен природен продукт за повишаване на потентността при мъжете

За двойно по-голям ефект балансираният хранителен режим за повишаване на потентността при мъжете може да бъде комбиниран с природно средство, което влияе благоприятно на мъжката полова мощ. Това средство носи името Камагра / Kamagra®. Екипът специалисти, създали природния продукт, са проучили ефекта и свойствата на всяка една от четирите активни съставки. С комплексния синергичен ефект на L-аргинин, билката Женшен, екстракт от Мака и лечебната билка Бабини зъби (Трибулус терестрис) се постига цялостно подобряване на мъжкото полово здраве. Това, което отличава Камагра от другите средства е, че действа едновременно в няколко насоки:

  • подобрява качеството на ерекцията
  • увеличава либидото
  • стимулира естественото производство на мъжкия полов хормон тестостерон
  • стимулира процеса на сперматогенеза

Камагра е продукт, предназначен за дълготрайно решение на всички проблеми, свързани с потентността при мъжете. Има научно доказано действие без странични ефекти за здравето.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.