храни за силно либидо

Храни за силно либидо – кои повишават половата мощ на мъжете?

0
(0)

Консумацията на храни за силно либидо помага на мъжете в зряла възраст да възвърнат половата си мощ и да подобрят интимното представяне. Известно е, че именно напредването на възрастта се отразява негативно върху мъжките сексуални функции – либидото намалява, появяват се проблеми с ерекцията. Причината се крие в спада на произвеждания от организма мъжки полов хормон тестостерон. Добрата новина е, че половата мощ може да се стимулира чрез т.н. храни-афродизиаци. Вижте кои спомагат за естествено повишаване на потентността на представителите на силния пол.

Храни за силно либидо и мъжка полова мощ

Кръстоцветни зеленчуци

Мъжете в зряла възраст е добре да добавят към ежедневното си меню кръстоцветни зеленчуци. Най-видните представители на тази група са броколите, брюкселското зеле, карфиола и зелето. Положителният им ефект върху либидото се дължи на съдържащите се в тях вещества – индоли. Те спомагат за бързо разграждане на женските полови хормони естрогени, които също присъстват в мъжкия организъм. По този начин те не потискат действието на тестостерона.

Бразилски орехи

Вкусните ядки са особено полезни за представителите на силния пол. Благодарение на съдържанието на минерала селен, консумацията на бразилски орехи предпазва от различни заболявания, включително и хиперплазия на простатата. Подобрява сексуалната функция, качеството на семенната течност и мъжкото сексуално влечение.

Banner

Морски дарове – сред най-полезните храни за силно либидо

Стридите и мидите са обичани морски дарове с богато съдържание на омега-3 мастни киселини, минерали и витамини. Поради високото съдържание на полезни вещества, консумацията на стриди и миди доказано подобрява сексуалната функция на мъжете. Високото количество цинк в стридите контролира нивата на хормона прогестерон и оказва положителен ефект върху мъжкото либидо. В много случаи именно недостигът на цинк довежда до понижаване на потентността при мъжете, тъй като елементът е важен за производството на мъжкия полов хормон тестостерон.

Природен продукт за силно мъжко либидо

Силно либидо, по-голяма издръжливост и постигане на върховно сексуално удоволствие – за това мечтаят всички мъже. Камагра / Kamagra® се грижи мечтите да се превърнат в реалност!

Камагра е природен продукт, който повишава мъжкото сексуално влечение и подобрява потентността. Приемът му спомага за нормализиране нивата на тестостерон и стимулиране на мъжката полова, физическа и психическа мощ. Активните съставки на Камагра са четирите от най-мощните натурални екстракта с отношение към сексуалните дисфункции при мъжете – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Благодарение на естествените активни съставки, Камагра оказва мощно действие, без да проявява страничните ефекти на синтетичните продукти.

Камагра е продукт, предназначен за дълготрайно решение на сексуалните проблеми. Положителен ефект се наблюдава обикновено след 4 седмици от започване на приема.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.