увеличаване на тестостерона

Увеличаване на тестостерона – кога ви е необходимо?

0
(0)

Важно е всички мъже, особено тези над 50-годишна възраст, да разпознават сигналите на тялото си, които подсказват, че то се нуждае от увеличаване на тестостерона. В настоящата статия ще разгледаме именно най-важните сред тези сигнали, както и най-сигурният и безопасен начин за трайно увеличаване на тестостерона.

Тестостеронът е жизненоважен мъжки полов хормон със стероидна природа. Секретира се основно в тестисите и в по-малки количества в надбъбречните жлези. Регулира изключително много процеси в мъжкия организъм.

Увеличаване на тестостерона – кога е необходимо?

Специалистите посочват няколко характерни сигнала, с които мъжкото тяло сигнализира, че е необходимо да се помисли за увеличаване на тестостерона. Сред тях попадат:

Banner

Фактът, че сред сигналите за прекалено нисък тестостерон преобладават сексуалните смущения не е случаен. Значението на тестостерона за поддържане на сексуалните функции на мъжа е ключово. Това затвърждава добре познатото в медицинските среди схващане. Разпознаването на сигналите, подсказващи, че е необходимо увеличаване на тестостерона, е важно за поддържане на мъжкото сексуално здраве.

Увеличаване на тестостерона – как да го постигнете безопасно?

От древността е известно, че билката Бабини зъби (Трибулус терестрис) действа много добре за увеличаване на тестостерона. Включените екстракт от Бабини зъби в състава на Камагра / Kamagra® прави този продукт водещ избор за прием при нисък тестостерон. Ползите от приема се затвърждават от синергичното действие на останалите му съставки – L-аргинин, екстракти от жен-шен и йохимбе. Те допринасят не само за увеличаване на тестостерона, но и за бързо преодоляване на посочените по-горе оплаквания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.