Средиземноморска диета

Средиземноморска диета повишава мъжката плодовитост

0
(0)

Испански учени са стигнали до извода, че Средиземноморската диета носи големи ползи за репродуктивното здраве на мъжете. Те смятат, че следването на подобен хранителен режим подобрява качеството на семенната течност и сексуалния живот на мъжа.

Средиземноморска диета – какво представлява и какви са ползите за мъжкото полово здраве?

Многократно сме споменавали колко важни са начинът на живот и начина на хранене за репродуктивното здраве и при двата пола. Поддържането на добра еректилна способност, високо либидо и добра физическа издръжливост се постига с качествен сън, редовни физически тренировки, избягване на вредни навици като тютюнопушене и злоупотреба с алкохол и следване на подходящ хранителен режим. За един от най-подходящите популярни хранителни режими за мъжкото полово здраве се посочва Средиземноморската диета. Учените смятат, че този начин на хранене повишава най-вече качеството и подвижността на мъжките полови клетки (сперматозоидите).

При този хранителен режим основно се набляга на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и полезни ненаситени мазнини, идващи основно от храни като риба, ядки и маслини. Учените препоръчват да се избягват наситените животински мазнини, защото са открили обратнопропорционална връзка между консумацията на наситени и транс мазнини и ниското качество на семенна течност при мъжете. Освен това се препоръчва да се избягват още соевите продукти, картофите, сладкишите, подсладените напитки, алкохолът и кафето. Те също се свързват с еректилна дисфункция при мъжете.

За най-полезни се смятат определени хранителни вещества, които се съдържат в оптимални количества в храните, които влизат в състава на Средиземноморската диета. Такива са: омега-3 мастни киселини, витамин D, фолиева киселина и някои от най-мощните витамини и антиоксиданти като витамини C и E, селен, цинк, ликопен, бета каротин и бета криптоксантин.

Средиземноморска диета в комбинация с Камагра за отлична сексуална мощ!

Както споменахме, хранителният режим е неизменна част от половото здраве при мъжа. Но когато той е комбиниран с подходящо средство, стимулиращо мъжката потентност, резултатите са много по-забележими. Камагра / Kamagra® е продукт за подобряване на мъжката полова мощ, който комбинира в себе си четири активни натурални съставки с висока ефективност и мощно действие – L–аргинин, йохимбе, жен-шен, трибулус терестрис. Всяка от тях действа в различна насока за постигане на отлична полова мощ, високо либидо, баланс на половите хормони и висока физическа издръжливост.

За разлика от синтетичните препарати за повишаване на потентността при мъжете, при Камагра не се наблюдават нежелани странични ефекти и е подходящ за продължителен прием. Обикновено ефектът се наблюдава след 4-седмична употреба, т.е. продуктът се смята за качествено дългосрочно решение при еректилна дисфункция и други сексуални нарушения.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.