Камагра

Камагра: Качествено решение за мъже!

0
(0)

Природата е дарила хората с богатство от природни средства с отлично действие. И за щастие някои от тях могат да помогнат при мъжки полови смущения и репродуктивни проблеми. Камагра / Kamagra® съдържа чисти и прецизно подбрани природни съставки с доказан благоприятен и траен ефект.

Камагра – гаранция за ефективност!

За максимално благоприятен резултат при различни полови смущения е препоръчително ползването на стандартизирани природни средства с висока чистота и доказана ефективност на съставките. Именно затова постигат оптимален синергичен ефект на действие. L-аргинин, Йохимбе, Жен-шен и Трибулус терестрис (Бабини зъби) имат допълващо се действие. Те са категорично признати като четири от билките с най-силно въздействие при сексуална дисфункция при мъжете. Екстрактът от тях е в отлично преценена пропорционалност и чистота. Това гарантира тяхната абсолютно полезна и безвредна полза за повишаване на мъжката полова способност.

Стандартизираните екстракти имат редица ползи за преодоляване на сексуални смущения при мъже. Заедно те помагат при:

Banner

– преждевременна еякулация

еректилна дисфункция

– липса на сексуално желание и способност

– физическа и психическа нестабилност

– нарушена сперматогенеза

Предимството е, че при ефективно въздействие на мъжката полова система оказва напълно благотворно влияние за целия организъм.

L-аргинин подпомага образуването на азотен оксид и подобрява еректилната функция. Йохимбе оказва благоприятно съдово и психогенно влияние и повишава либидото. Жен-шен подсилва действието на образувания азотен оксид и подобрява психическата и физическата функция на организма. А екстрактът от Бабини зъби е в такова процентно съдържание, че успява да подобри тестостеронния дефицит, но така че да не навреди на здравето на простата.

Отличава се със способността да помага на мъжкия организъм да овладее трайно половите смущения. Това води до подобряване на половия живот на мъжа занапред.

Затова Камагра е качествено и дългосрочно решение за овладяване на преждевременна еякулация и постигане на желаната полова издръжливост. Процесът на стандартизация прави продукта практически безвреден при продължителна употреба.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.