мъжете над 50

Мъжете над 50 вече имат решение за сексуалните проблеми!

0
(0)

Значителна част от мъжете над 50 години се сблъскват с проблеми от сексуално естество. Кои са най-честите оплаквания и кое е тяхното напълно естествено решение? Следващите редове ще дадат отговори на тези въпроси.

Основни сексуални проблеми при мъжете над 50

Известно е, че с навлизане във втората половина от живота жените навлизат в менопауза. Повечето хора обаче не знаят, че подобно състояние се наблюдава и при мъжете. Днес то се обозначава с термина „андропауза“. Смята се, че ниските нива на тестостерон, растежен хормон и соматотропен хормон са главните причини за мъжката критическа възраст. В резултат на хормоналните промени мъжете започват да страдат от еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, понижено либидо. Тези проблеми влошават качеството на сексуалния живот и крият риск от отчуждаване от интимния партньор. Отразяват се отрицателно върху психиката и самочувствието. С оглед на това засегнатите мъже са готови на всичко, за да предолеят сексуалните проблеми. Склонни са да приемат храни с афродизиачен ефект и сексуални стимуланти, както и да практикуват специални упражнения за полова мощ. Кое обаче е най-правилното решение?

Съветите на специалистите за овладяване на сексуални смущения при мъжете над 50

Сексолозите са категорични, че мъжете над 50-годишна възраст трябва да борят сексуалните проблеми, като повишават тестостерона в организма, стимулират либидото и подобрят своята потентност. Това може да се постигне с:

Banner
  • придържане към методите на здравословно хранене
  • поддържане на висока двигателна активност за избягване на наднормено тегло и затлъстяване
  • прием на естествени продукти за стимулиране на физическата и сексуална издръжливост

Природно и безопасно решение на сексуалните проблеми, които пречат на мъжете над 50 да се наслаждават пълноценно на сексуалния живот

За да събудят своята заспала мъжественост, мъжете над 50 години спокойно могат да разчитат на Камагра / Kamagra®. Това е изцяло натурален продукт, който напълно безопасно елиминира причините за еректилна дисфункция при мъже и жени. Благоприятният ефект върху сексуалните способности се дължи на рационалната комбинация от природни съставки. Всяка капсула на продукта съдържа L-аргинин, Мака, Женшен и Трибулус терестрис (Бабини зъби). Съставките взаимно допълват и усилват своето действие. В резултат продуктът се прилага успешно при нарушена сексуална способност, преждевременна еякулация, трудно постигане и задържане на ерекция. Освен че увеличава потентността, повишава издръжливостта и енергията. За разлика от синтетичните лекарства, при употреба му не се наблюдават нежелани ефекти. Продуктът има отлична поносимост и е подходящ за продължителен прием. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Наличен е в аптечната мрежа, в магазини „Здраве и природа“ и в сайта на електронен магазин МоМо.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.