смущения в еректилната функция при мъжа

Смущения в еректилната функция при мъжа – решение!

0
(0)

В миналото, изпитваните смущения в еректилната функция при мъжа бяха тема-табу за представителите на силния пол. Срамът от това, че имат проблеми, караше много мъже да пазят в дълбока тайна интимните си неблагополучия. Това постепенно се замени с нагласата, че във всяка интимна връзка възникват сексуални проблеми, чието успешно разрешаване е залог за съхранение на отношенията.

Смущения в еректилната функция при мъжа – повече информация за еректилната дисфункция

Смущенията в еректилната функция при мъжа се обобщават под термина „еректилна дисфункция”. Сексуалното нарушение се характеризира със забавена и слаба ерекция, както и невъзможност за постигане и поддържане на такава. Еректилната дисфункция е вторият по честота проблем изпитван от мъжете, след преждевременната еякулация. Когато се търсят реалните причини за еректилна дисфункция, често ерекцията се разглежда единствено като телесна функция, напълно откъсната от сложната ѝ връзка с индивидуалните преживявания и междуличностните отношения. Погрешно се отхвърля фактът, че смущенията в еректилната функция могат да се дължат и на психологически фактори, релевантни по сила на физическите. Този неправилен подход възпрепятства намирането на адекватно решение на проблема.

Защо е необходима консултация със специалист при смущения в еректилната функция?

Съществуват четири основни причини, които обясняват нуждата и ползата от консултация със специалист при проблеми с ерекцията:

Banner
  • поддържане на сексуалната активност
  • установяване на възможно протичащо сърдечно-съдово заболяване, чийто симптом да е еректилното смущение
  • подобряване на общото физическо и ментално състояние на мъжа
  • запазване на целостта на интимната връзка с парньора

Само чрез консултация със специалист може да се установи реалният „виновник” за поява на еректилна дисфункция. В разговора със специалист ще се разкрие и правилното решение за справяне с еректилното нарушение.

Какво още е нужно за овладяване на еректилната дисфункция?

Все повече български специалисти са единодушни, че сексуалните дисфункции не се „лекуват” със синтетични медикаменти. Тези средства имат мимолетен ефект и не спомагат за дълготрайно овладяване на проблемите. Освен това, синтетичните препарати могат да бъдат опасни за здравето.

За ефективно справяне с еректилната дисфункция може да се разчита на природни продукти. Те са натурална и безопасна алтернатива за трайно подобряване на сексуалните функции при представителите на силния пол. Такова средство, доказало положителното си действие за справяне с най-често изпитваните интимни смущения, е Камагра / Kamagra®.

Природно решение на сексуалните проблеми при мъже и жени. Съдържа четири натурални съставки с отношение за повишаване на мъжката полова, физическа и психическа мощ – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Приемът спомага за постигане, подобряване и поддържане на ерекцията, овладяване на преждевременната еякулация и повишаване на либидото. Предназначен е за дългосрочно справяне със сексуалните проблеми. Няма моментален ефект – приема се до настъпване на положителен резултат. Безопасен е за здравето.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.