ниски нива на тестостерон при мъж

Ниски нива на тестостерон при мъжете – как да се повишат?

5
(1)

При ниски нива на тестостерон при мъжете в организма се получава хормонален дисбаланс, който може да причини здравословни и сексуални проблеми. Какво е нужно да сторят господата с нисък тестостерон, за да нормализират нивата му – ще научите, след като изчетете публикацията.

Ниски нива на тестостерон при мъжете – начини за повишаване на половия хормон

Здравословен хранителен режим

Храненето е от съществено значение за мъжката плодовитост. Това, което мъжът консумира, влияе върху нивата на половите хормони, качеството на семенната течност и репродуктивната способност. Дефицитът на минерала цинк и излагането на ксенохормони (синтетични химични субстанции) също въздействат негативно върху нивата на тестостерон при мъжете. Понижаването на тестостерона повлиява крехкия хормонален баланс в мъжкия организъм и влошава качеството на семенната течност.

Поддържане на здравословно тегло

Мастната тъкан произвежда и складира естрогени, бавно освобождавайки хормоните в кръвния поток. Установено е, че мъжете с голямо количество подкожни мазнини и слаба мускулатура имат повишени нива на естрогени и ниски нива на тестостерон. От друга страна, хронично занижените нива на тестостерон влияят негативно върху функционирането на мъжките полови органи и причиняват сексуални дисфункции. Те могат да станат причина и за производство на абнормални сперматозоиди, които увеличават риска от спонтанен аборт на партньорката при евентуална бременност и възможни генетични дефекти при развиващия се ембрион. За да се поддържат нивата на тестостерон в норма, е нужно да се консумират храни, богати на ценни хранителни вещества, и да се поддържа редовна физическа активност. Свалянето на излишното тегло също регулира нивото на мъжкия полов хормон.

Banner

Прием на природен екстракт от Бабини зъби при ниски нива на тестостерон при мъжете

Трибулус терестрис (Бабини зъби) е лековита билка, която доказано повишава нивата на тестостерон по естествен начин. Множество научни данни доказват благоприятния ѝ ефект върху мъжкото полово здраве. Освен че подпомага производството на мъжките полови хормони, билката съдейства за увеличаване броя на сперматозоидите и подобряване на тяхната подвижност. По този начин повлиява мъжката репродуктивна способност. Висококачествен, стандартизиран екстракт от билката ще откриете в природния продукт Камагра / Kamagra®.

Камагра е средство за справяне със сексуалните дисфункции при мъжете, което обединява в себе си природната сила на четири от най-мощните естествени съставки за повишаване на мъжката физическа, психическа и полова мощ. Освен Бабини зъби, в състава на Камагра ще откриете още Женшен, L-аргинин и Мака. Приемът на Камагра спомага за нормализиране нивата на тестостерона, повишаване на сексуалното желание, овладяване на интимните смущения и постигане на по-голямо удоволствие от сексуалния акт. Продуктът е предназначен за трайно справяне със сексуалните нарушения и е напълно безвреден при продължителна употреба.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.