афродизиак

Трибулус терестрис – българският афродизиак

0
(0)

Ниският тестостерон е една от възможните причини за понижено либидо, подчертават учени. Неговият спад влияе пряко на функциите на репродуктивната система на мъжа като намалява сексуалното влечение. Това потвърждава мащабно американско проучване, според което около 28% от мъжете с нисък тестостерон страдат и от понижено либидо.

Tribulus terrestris, по-известна у нас като Бабини зъби, е една от най-древните медицински билки, която повишава сексуалното желание при мъжете и увеличава производството на лутеинизиращия хормон в тестисите, от който се образува тестостерон. Най-голямо физиологично значение имат съдържащите се в билката сапонини. Това са диоцинът, протодиосцинът др. Лабораторни изследвания са показали, че те са отговорни за повишаването на тестостероновите нива. Мъжете в България са особено облагодетелствани от природата. Оказва се, че именно виреещите у нас разновидности на трибулус терестрис са най-богати на физиологично активните сапонини.

Поради свойствата си на силен афродизиак трибулусът е още по-ефективен в комбинация с подобни продукти като L-аргинин, йохимбе и женшен. Такава комбинация е природният продукт Камагра. Съдържа високо количество стандартизиран екстракт от трибулус терестрис (150 мг). Той повишава нивата на тестостерон с 33% и удължава ерекцията. Ефектът му се потенцира от останалите три съставки (L-аргинин, йохимбе и женшен).

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.