аргинин за полова мощ

L-аргинин за естествено повишаване на потентността

0
(0)

В текущата публикация ще научите за успешното прилагане на полуесенциалната аминокиселина L-аргинин за полова мощ при мъжете.

Повече информация за L-аргинин

L-аргинин, или наричан само аргинин, е една от двадесетте най-често срещани в природата аминокиселини. Основното му физиологично действие е свързано с изграждането на мускулите и участие в състава на протеините. С голямо значение е за поддържането на общото здравословно състояние, като се смята, че приемът му предпазва от редица здравословни проблеми. Способства за повишаване на защитните сили на имунната система, увеличаване на мъжката потентност и нерядко се използва при нарушения на репродуктивните способности. Освен диета, богата на аминокиселината, е добре тя оптимално да се набавя чрез хранителни добавки, особено нужни при проблеми с потентността.

L-аргинин за полова мощ – влияние върху мъжката потентност

  • увеличава кръвообращението в областта на половия орган
  • стимулира производството на семенна течност – изследвания доказват, че приемът на L-аргинин подобрява качеството и количеството на сперматозоидите. Смята се, че може да подобри подвижността на сперматозоидите и възможностите за зачеване при двойки с репродуктивни проблеми.
  • повишава либидото – увеличаването на притока на кръв към гениталиите води до засилване на либидото. Препоръчва се при мъже, страдащи от еректилна дисфункция.
  • използва се от организма за увеличаване нивата на азотен оксид – нормалните нива на азотен оксид предотвратяват възпаленията, които се смятат за едни от водещите фактори за проблеми с фертилността.
  • тестисите се нуждаят от аргинин, за да произвеждат спермин. Това е полиамин, който е открит в мъжката семенна течност, но се намира в почти всички тъкани и доказано забавя стареенето на клетките. Най-голяма е концентрацията му в семенната течност при мъжете и е отговорен най-вече за стабилизирането и запазването на човешкото ДНК. Освен че осигурява мобилността на сперматозоидите, играе ключова роля в процесите на клетъчно делене.

Ефективен и безопасен начин за естествено повишаване на потентността при мъжете

Неведнъж сме споменавали ползите от билките и природните продукти, които имат доказани и същевременно напълно безвредни ползи за здравето. А когато са в правилната комбинация и точно съотношение, може да се очакват много добри резултати.

Banner

Камагра / Kamagra® е именно такъв продукт – събрал силата на природните екстракти за естествено повишаване на мъжката потентност. Камагра комбинира в себе си „букет“ от изцяло натурални мощни природни средства – L-аргинин, Женшен, Мака и билката Бабини зъби (Трибулус терестрис). Всички тези полезни активни съставки действат в синергия в полза на мъжката потентност и сексуално здраве. Съдействат за овладяване на сексуалните дисфункции, повишаване на либидото, подобряване на сексуалните способности и усилване на физическата, психическата и половата мощ на мъжете.

Това е продукт, предназначен за трайно решение на сексуалните смущения и поддържане на мъжкото интимно здраве. Приемът му няма странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.