криза на средната възраст

Криза на средната възраст – сексуални аспекти при мъжа

0
(0)

Кризата на средната възраст идва с неизбежните промени в дейността на всички органи и системи в човешкото тяло, провокирани от хода на годините. Състоянието има редица прояви, засягащи всички сфери на живота. Един от основните аспекти на кризата на средната възраст при мъжете е свързан с отслабването на сексуалните функции. Преодоляването на сексуалните проблеми изисква да се осмислят причините за появата им и да се предприемат мерки за намаляване на тяхното влияние.

Криза на средната възраст при мъжете – причини

Основна подлежаща причина за кризата на средната възраст при мъжете е отслабващата секреция на хормона тестостерон. Означаван като основен полов хормон, тестостеронът има влияние върху формирането на всички полови белези при мъжа и поддържане на техните функции, включително в сексуален аспект.
Хормоналната връзка в протичането на кризата на средната възраст е причина проявите на това състояние да са резки, неочаквани и в някои случаи – много сериозни. Най-засегнати са мъжете, при които секрецията на тестостерон е най-силно повлияна от хода на годините.

При тази група мъже са най-значителни и чисто сексуалните прояви на кризата на средната възраст. Пречките пред нормалния сексуален живот в този период се изразяват в:

Banner

Кризата на средната възраст може да протече и с по-значително отслабване в секрецията на тестостерон. В тези случаи и сексуалните дисфункции са по-сериозни и се проявяват с:

Отслабващата секреция на тестостерон с годините е прогресивен проблем. Проблемите от сексуален аспект също биха били прогресивни, ако не се вземат мерки за стимулиране и задържане производството на половия хормон.

За по-бързо преодоляване на сексуалните прояви на кризата на средната възраст при мъжете

Природният продукт Камагра / Kamagra® осигурява цялостно решение срещу сексуалните проблеми на мъжа, включително в периода около и след средна възраст.

Кризата на средната възраст и асоциираните с нея сексуални проблеми се овладяват много по-бързо, защото продуктът стимулира секрецията на тестостерон като същевременно подобрява сетивността и кръвообращението в зоната на мъжките гениталии. Крайният ефект е свързан със стимулиране на физическите и психическите процеси, подсигуряващи постигането и задържането на ерекцията. Повишава се физическата издръжливост на мъжа и се засилва увереността в сексуалните му възможности.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.