плодовитост

Повишаване на мъжката плодовитост – изпитани стратегии

0
(0)

Ако искате час по-скоро да изпитате трепетите на бащинството, непременно трябва да предприемете мерки, за да повишите своята плодовитост. Кои са най-подходящите сред тях ще узнаете точно сега.

Надеждни начини за засилване на плодовитостта при мъжете

Пазете спермата от увреждане

Редица навици имат негативен ефект върху качеството на спермата, респективно върху плодовитостта. Такива са честото излагане на високи температури, държането на лаптопа в скута и на мобилния телефон в джоба на панталона.
Проучване, публикувано в International Brazilian Journal of Urology, сочи, че редовното посещение на сауна и ежедневното вземане на дълъг горещ душ или вана понижава мъжкия фертилитет. Друго изследване, намерило място в Human Reproduction, показва, че поставен върху коленете, преносимият компютър води до увеличаване на температурата в скротума, което има силно отрицателно влияние върху сперматозоидите. В доклад, публикуван във Fertility and Sterility, пък изследователи от клиника „Кливланд“ в Охайо, откриват още един „враг“ на сперматозоидите – електромагнитното излъчване на джиесемите.
Поради всичко това мъжете, които искат да се радват на поколение, трябва да изкоренят вредните привички.

Откажете цигарите

Любителите на тютюна трябва да се откажат от неговата употреба, за да повишат плодовитостта си. Доказано е, че тютюнопушенето намалява производството на сперматозоиди. Вредите обаче не свършват дотук. То уврежда ДНК и допринася за развитие на редица заболявания. Специалистите по сексуално здраве напомнят, че колкото по-рано се преустанови вредният навик, толкова по-малко ще са щетите върху организма.

Banner

Избягвайте излагането на замърсители на околната среда

Според експерти от Американската асоциация за репродуктивна медицина (ASRM) продължителната експозицията на химически вещества и в частност на селскостопански пестициди може да навреди на мъжката плодовитост. Ето защо те отправят апел към господата да избягват излагането на токсични вещества и химикали.

Доказано средство от природната аптека за още по-добра плодовитост при мъжете

Специалистите у нас са категорични, че приемът на Камагра / Kamagra® е неизменна част от мерките за повишаване на мъжката плодовитост. Този доказан природен продукт е специално разработен за мъже. Благоприятното му влияние върху фертилитета се дължи на рационалната комбинация от 4 активни съставки с доказан положителен ефект върху мъжкото репродуктивно здраве. Всяка капсула на Камагра доставя на организма стандартизирани екстракти от L – аргинин, йохимбе (10% екстракт), жен-шен и трибулус терестрис. Прецизно дозирани и високопречистени, те взаимно усилват и допълват своето действие. В резултат на перфектния синхрон помежду им Камагра води до увеличаване броя на сперматозоидите и подобряване на тяхната подвижност. Освен че оказва стимулиращо въздействие върху сперматогенезата, продуктът повишава нивото на мъжките полови хормони с 33% и увеличава сексуалната способност и либидото. За постигане на оптимални резултати се препоръчва Камагра да се приема продължително време. Дълговременната употреба не крие риск за здравето поради изцяло природния произход на съставките.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.