повдигане на мъжкото либидо

Повдигане на мъжкото либидо в 3 лесни стъпки

0
(0)

В статията ще представим 3 доказани метода за повдигане на мъжкото либидо. Те ще са полезни за всеки мъж, който се стреми по естествен и напълно безопасен начин да засили сексуалното си желание.

3 изпитани начина за повдигане на мъжкото либидо

Поддържане на спортна форма

Излишните килограми особено в областта на корема оказват неблагоприятен ефект върху нивото на тестостерона, а оттам и на мъжкото либидо. Мъжете с наднормено тегло имат 50% по-малко тестостерон в кръвта, отколкото тези с нормално тегло. Това показват резултатите от изследване, проведено през 2013 г.

Има различни начини с помощта, на които мъжете могат да влязат във форма и да повишат тестостерона и либидото. Холистичният подход обаче е за предпочитане. Причината е, че комбинира основните елементи на „правилното“ отслабване – подходяща диета и двигателна активност.

Banner

Редовното практикуване на умерени физически упражнения спомага за увеличаване притока на кръв към половите органи. Това на свой ред има отношение към ерекцията.

В допълнение тренировките повишават по естествен начин нивото на ендорфин. Хормонът на щастието повлиява благоприятно самочувствието, което отново е пряко свързано с либидото.

Набавяне на достатъчно сън

При мъже, които в продължение на една седмица спят по 5 часа на денонощие, нивата на тестостерон спадат между 10-15%. Това води до катастрофални последици за либидото. Заключението е направено от учени, които изследват влиянието на недоспиването върху качеството на живот на мъжете.

С оглед на казаното, господата, които искат да увеличат работоспособността, творческия потенциал и либидото, трябва да си осигуряват качествена почивка.

Използване на природни продукти за повдигане на мъжкото либидо

Природата идва на помощ на мъжете с намалено сексуално желание. На пазара вече се предлагат много естествени средства, които увеличават либидото. Изключително важно е господата да се спрат на такива, които са с доказан произход и качество.

Камагра / Kamagra® е лидер сред природните продукти у нас за усилване на сексуалния апатит. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Това са едни от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Те взаимно допълват и усилват ефекта си.

Освен че повишава либидото, продуктът влияе благоприятно върху качеството на ерекцията. Увеличава сексуалната наслада, възстановява психическата и физическата сила.

За постигане на оптимални резултати се препоръчва продължителен прием. Продуктът е безопасен и е с отлична поносимост. Може да бъде открит в аптеките, в специализираните магазини „Здраве и природа“ и в сайта на електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.