повишаване на мъжката потентност

Повишаване на мъжката потентност – 5 основни насоки

0
(0)

С помощта на някои промени в ежедневието лесно може да се постигне повишаване на мъжката потентност. Нека не губим повече време и да видим кои са те.

5 изпитани съвета за повишаване на потентността при мъжете

Повече движение

Повишената физическа активност е особено важна за подобряване на сексуалните способности на мъжете. Тя допринася за поддържане на добра мускулатура, увеличава енергията и подобрява настроението. Освен това намалява риска от здравословни проблеми, които потискат сексуалното желание. Такива са високо кръвно налягане, нарушено кръвообращение, висок холестерол и триглицериди, наднормено тегло.

Консумация на храни, стимулиращи производството на тестостерон

Хормонът тестостерон е отговорен за всички важни процеси в мъжката полова система. Ето защо нормалната му секреция е от ключово значение за мъжете. Тестостероновият синтез може да се стимулира чрез приема на определени храни. Примери за такива са пресните плодове и зеленчуци, пълнозърнестите продукти, ядките, семената и бобовите растения. Не бива да се забравят също източниците на омега-3 мастни киселини и мононенаситени мастни киселини.

Banner

Край на алкохола и тютюнопушенето

Редовното прекаляване с алкохол и тютюневи изделия може да доведе до еректилна дисфункция и други смущения на половата система в дългосрочен план. С оглед на това мъжете трябва да положат усилия, за да преборят вредните привички.

Сваляне на излишното тегло – ефективна мярка за повишаване на мъжката потентност

Наднорменото тегло и затлъстяването са сериозна предпоставка за здравословни проблеми, които пряко или косвено засягат мъжкото сексуално здраве. Често излишните килограми са в основата на високо кръвно налягане, диабет и високи нива на липиди в кръвта. А това са все състояния, които повишават вероятността от еректилни нарушения. Като се има предвид казаното, е силно препоръчително мъжете да поддържат здравословно тегло.

Повишаване на мъжката потентност с помощта на висококачествено природно средство с доказан ефект

Трибулус терестрис (Бабини зъби), Женшен, Мака и L-аргинин са 4 от най-мощните природни вещества за стимулиране на мъжката потентност. Прецизно дозирани и пречистени до съвършенство те се съдържат в Камагра / Kamagra®. Това е изцяло натурален продукт, който действа като естествена виагра.

Благодарение на уникалната си формула:

  • подобрява еректилните способности
  • повишава либидото
  • стимулира естественото производство на мъжки полови хормони (тестостерон)
  • благоприятства кръвоснабдяването на мъжкия полов орган
  • увеличава броя и подвижността на сперматозоидите
  • усилва физическата издръжливост

Това е продукт, който е предвиден за дългосрочно решение. Желателно е да се приема по-продължително време, за да могат активните съставки напълно да разгърнат потенциала си. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Наличен е в аптечната мрежа, в специализираните магазини „Здраве и природа“ и в електронен магазин МоМо.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.