Лекарствата за ерекция не улесняват сексуалната възбуда

Лекарствата за ерекция не улесняват сексуалната възбуда

5
(1)

Еректилната дисфункция, като водещ сексуален проблем при мъжете, може да е провокирана от 2 фактора:

  • трудности с кръвонапълването на пениса, най-често провокирани от проблеми с периферното кръвообращение
  • намалена възбудимост на мъжа

Много мъже търсят решение на еректилните си проблеми в приема на лекарства за ерекция. Тяхното действие обаче в повечето случаи подпомага справянето само с първия проблем и не носи комплексно решение за справяне с еректилната дисфункция. Така пълноценният сексуален контакт продължава да бъде мираж за мъжа. Трайното решение на проблема идва само с приема на продукти, които едновременно улесняват притока на кръв в гениталната област и стимулират либидото и възбудимостта на мъжа. Един такъв продукт ще представим в настоящата статия в помощ на всички мъже, които изпитват проблеми с ерекцията.

Хапчета за ерекция – как действат?

При младите, полово активни мъже сексуалната възбуда и постигането на ерекция са взаимно свързани процеси, настъпващи последователно един след друг, и еднакво важни за постигането на пълноценно сексуално общуване. Някъде около 50-годишна възраст обаче нещата се променят. Мъжът над 50 се изправя пред 2 проблема:

Banner

И в двата случая пълноценен сексуален контакт не може да бъде постигнат. Приемът на лекарства за ерекция може да подсигури такава, но не може да повлияе либидото по никакъв начин, защото механизмът им на действие не го позволява. Така много мъже допълнително губят увереността си, тревожността се засилва, а проблемите с ерекцията може дори да се влошат.

Комплексна природна алтернатива при еректилна дисфункция

Природният продукт Камагра / Kamagra® предлага ефикасна природна алтернатива на лекарствата за ерекция, осигуряваща благоприятен ефект и върху либидото на мъжа. Така помага за справяне с еректилната дисфункция, независимо дали тя е със съдов или психогенен произход.

На база на изцяло природни съставки, продуктът повишава чувствителността в зоната на мъжките гениталии, помага за по-бързо кръвонапълване на пениса и по-дълго задържане на ерекцията. В допълнение, повишава физическата издръжливост на мъжа, намалява тревожността и подпомага справянето с преждевременната еякулация.

За разлика от лекарствата за ерекция,  може да се приема продължително време, като позитивният ефект се натрупва, без риск от нежелани ефекти и странични взаимодействия.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.