намаляване на либидото при мъжете

Рискови фактори за намаляване на либидото при мъжете

0
(0)

За намалено либидо при мъжете се говори в случаите, в които се отчита липса на желание за сексуален контакт, дори при наличие на сексуална стимулация. Като пряко последствие от намаляването на либидото може да се появят и други сексуални проблеми при мъжете като еректилна дисфункция (слаба ерекция), преждевременна еякулация и др.

Либидото при мъжете се поддържа от комбинация от хормонални, физически и мозъчни процеси. Разстройство в протичането на кой да е от тях може да доведе до сериозно намаляване на либидото. Ще разгледаме най-честите рискови фактори, водещи до този проблем, и ще посочим едно изцяло природно решение за повишаване и поддържане на мъжкото либидо.

Намаляване на либидото при мъжете – какво го провокира?

Счита се, че напредването на възрастта е основният “враг” на мъжкото либидо. Клиничната практика обаче показва, че сред диагностицираните с намалено либидо мъже има и такива на нетипична за проблема млада възраст. Според специалистите по мъжко сексуално здраве основната причина за преждевременно намаляване на либидото при мъжете е продължителното им излагане на рискови фактори като:

  • злоупотреби с алкохол
  • непълноценно хранене
  • тютюнопушене
  • прием на лекарства, които влияят на секрецията на тестостерон
  • емоционални проблеми и стрес

Тези фактори пряко повлияват физическите и психо-емоционалните процеси, които регулират сексуалното влечение при мъжа. Негативният им ефект върху либидото може да се неутрализира или с избягването им, или с приема на продукти, които пряко стимулират мъжкото либидо.

Повишаване на либидото при мъжете с природно средство

Комплексно решение за подобряване на мъжките сексуални функции предлага природният продукт Камагра / Kamagra®. Съставът му включва екстракти от жен-шен, йохимбе и трибулус терестрис (бабини зъби) и аминокиселината L-аргинин.

Допълващото се действие на 4-те съставки оказва директен стимулиращ ефект върху мъжкото либидо. Освен това те влияят пряко за повишаване на физическата издръжливост и увереността на мъжа, и помагат за удължаване продължителността на сексуалното общуване.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).