еректилните дисфункции

Еректилните дисфункции – отговори на важните въпроси

0
(0)

Еректилните дисфункции са сред най-големите страхове на мъжете. Макар да не си го признават представителите на силния пол изпитват неистов ужас от това, че може да не постигнат и поддържат ерекция. Подобна реакция е разбираема предвид факта, че ерекцията е определяща за сексуалните им изживявания.

В редовете по-долу ще осветлим проблема и ще предложим разумните решения за разрешаването му.

Основни причини за еректилни дисфункции при мъжете

Много фактори от различно естество могат да доведат до еректилна дисфункция. Най-често предпоставка за проблеми с ерекцията са:

Banner
  • нездравословният начин на живот (лошо хранене, прекаляване с алкохола и цигарите, лишаване от сън)
  • здравословните проблеми (атеросклероза, диабет, високо кръвно налягане, проблеми с простатата, множествена склероза, затлъстяване)
  • напредналата възраст

Често психологически фактори дават негативно отражение върху ерекцията. Такива са:

  • проблеми или конфликти със сексуална или емоционална обусловеност
  • неувереност в сексуалните способности
  • стрес
  • депресия

Не са изключени случаи, в които влошена еректилна способност е резултат от едновременното действие на физиологични и психологически причини.

Еректилните дисфункции не бива да се неглижират

Когато един мъж страда от смущения в ерекцията, той трябва да се отнесе към проблема сериозно. Препоръчително е своевременно да потърси помощ от уролог или сексолог. Това са специалистите, които могат да установят конкретните причини за еректилните смущения, да назначат подходяща терапия и да проследят нейния ефект. Медицинската практика сочи, че по-леките случаи на проблеми с ерекцията се повлияват добре от някои промени в начина на живот и приема на натурални средства срещу сексуални смущения.

Подходящо безопасно средство за овладяване на еректилните дисфункции

Камагра / Kamagra® е продуктът, който най-добре повлиява мъжките еректилни способности. Това е природно средство, чийто ефект се дължи на изцяло натуралните съставки, които са прецизно подбрани и дозирани.

Стандартизираните екстракти от L-аргинин, Мака, Женшен и Трибулус терестрис (Бабини зъби) в състава са с висока ефективност и взаимно допълват ефекта си. В резултат мъжкото либидо се повишава, половата мощ нараства, физическата и психическата сила се увеличават, а ерекцията е силна и продължителна.

Освен че е ефективен е и напълно безопасен продукт. За разлика от синтетичните средства за полова мощ той няма странични ефекти и нежелани реакции. Предвиден е за трайно разрешаване на сексуалните проблеми. Желателно е да се приема продължително време, за да могат активните съставки напълно да разгърнат своя потенциал. Има отлична поносимост и удобен прием. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно след хранене. Наличен е в аптеките в страната, в магазини „Здраве и природа“ и онлайн на www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.